Casa cu balcoane la mansarda – proiect detaliat

Acest proiect este pentru o casa cu 4 dormitoare si un garaj care poate adaposti doua masini. Designul modern si functional este completat de paleta de culori calde si de finisajele de o calitate superioara. Arhitectura fatadei combina stilul clasic cu cel modern, rezultand un design care va satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Pentru construirea acestei case veti avea nevoie de o parcela cu dimensiuni minime de 21.81 x 19.96 m.Casa cu 4 dormitoare si garaj dublu vedere spateAceasta casa eleganta este dispusa pe doua niveluri functionale, parterul pentru activitatile din timpul zilei si mansarda pentru odihna. Din holul mic de dupa vestibul se poate intra atat in bucatarie si camara cat si in grupul sanitar care poate fi folosit de invitati. Bucataria este deschisa catre dining care beneficiaza si de un semineu functional care poate fi folosit atat pentru atmonsfera cat si pentru incalzire.

Livingul are doua usi catre terasa patrata din spatele casei care poate fi amenajata ca spatiu de servire a mesei sau de relaxare. Canapeaua mare si cele doua fotolii amplasate in fata televizorului compun zona de relaxare unde va puteti face siesta dupa masa in familie.  Camera de la parter poate fi spatiul in care puteti lucra la proiectele personale sau camera de oaspeti pentru parintii sau fratii care va vor vizita.

Recomandare: Canapeaua de catifea – cel mai frumos lucru dintr-un living

Pe scarile frumos ornate puteti urca la etaj unde se gasesc cele trei dormitoare. Dormitorul matrimonial ocupa toata partea din fata casei si are un dressing mare, baie proprie si balcon. Celelalte dormitoare impart a doua baie de la mansarda, iar balcoanele reprezinta o extensie a spatiului de relaxare in natura.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 141.75  m
Inatimea casei: 9.07 m
Cubaj net: 815 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 21.81 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 19.96 m
Panta acoperis: 40 grade

Recomandare: Proiect de casa cu arhitectura clasica si cu lucarne -locuinta luminoasa

Cote parter

Hol intrare: 3.15 mp
Hol: 3.64 mp
Baie: 2.57 mp
Bucatarie: 9 mp
Camara: 2.21 mp
Living + dining: 37.43 mp
Dormitor: 10.78 mp
Scari: 3.60 mp
Camera centralei: 7.91 mp
Garaj: 29.12 mp

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare, living si garaj cu suprafata de 143.3 mp

Cote etaj mansarda

Hol si scari: 5.77 mp
Baie: 7.29 mp
Dormitor: 11.62 mp
Dormitor: 14.17 mp
Dormitor: 17.74 mp
Dressing:  4.19 mp
Baie:  8.59 mp

Recomandare: Proiect de casa moderna de 100 mp cu pod locuibil

Foto si proiect: http://pracownia-projekty.dom.pl proiect DM N Opalek