Casa cu mansarda trei dormitoare si garaj cu terasa cu suprafata de 104.52 mp


Proiectul pe care urmeaza sa vi-l prezentam este o casa cu mansarda cu forma rectangulara si acoperis in doua ape. Caramida aparenta utilizata atat in partea din fata cat si in spatele casei da o nota de eleganta, fiind in armonie cu fatada bej si cu usile exterioare. Amprenta la sol a acestei case este de 10.50 mp pe 12.60 mp si veti avea nevoie de o parcela de teren de 22.40 x 19.60 mp.


Casa cu mansarda trei dormitoare si garaj


Parterul este zona in care veti petrece cea mai mare perioada a zilei. Holul cu scari, livingul mare si bucataria sunt despartite de un singur perete, dand impresia de continuitate. Diningul este amplasat intre bucataria deschisa si living, facilitand servirea mesei in familie. Usile si geamurile largi de sticla ale livingului permit folosirea luminii soarelui care creaza o atmosfera confortabila pe tot parcursul zilei. Iarna, semineul poate suplini lipsa caldurii naturale mentinand aceeasi atmonsfera placuta si relaxata.

Recomandare: Casa cu 3 dormitoare si mansarda cu suprafata de 117 mp – proiect superb

Garajul are dimensiuni generoase putand sa depozitati si unelte sau aparate necesare la intretinerea gazonului sau a casei. Tot la parter sa afla un grup sanitar mic, camera centralei si o camara cu intrare din bucatarie.

La etaj exista trei dormitoare si o baie mare, toate avand ferestre de mansarda care primesc multa lumina. Dormitorul matrimonial are iesirea pe terasa amplasata deasupra garajului unde puteti avea un mobilier exterior pentru relaxare sau arbusti ornamentali pentru intimitate.

Recomandare: Casa cu mansarda si fatada placata cu piatra naturala

In spatele casei exista o mica terasa acoperita, unde puteti amplasa o masa pentru micul dejun atunci cand va permite vremea. Aceasta se continua cu o terasa neacoperita unde va puteti relaxa alaturi de copii, familie sau prieteni.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 104.52 mp
Inatimea casei: 8.84 m
Cubaj net: 457.28 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 19.6 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 22.4 m
Panta acoperis: 40 grade
Suprafata construita: 126.65 mp

Recomandare: Proiect de casa cu mansarda – 5 dormitoare plus living si garaj dublu

Cote parter

Hol intrare: 2.46 mp
Hol cu scari: 14.70 mp
Baie: 1.27 mp
Camara: 1.49 mp
Living + dining: 30.53 mp
Bucatarie: 9.83 mp
Camera centrala: 6.65 mp
Garaj: 22.87 mp

Recomandare: Proiect de casa pentru teren cu deschidere mica

Cote etaj mansarda

Hol: 5.23 mp
Dormitor: 13.58 mp
Dormitor: 10.14 mp
Dormitor: 8.41 mp
Baie:  6.88 mp

Foto si proiect: http://tooba.pl proiect E14 III G1 ECONOMIC versiune TXM 613