Casa cu 3 dormitoare si mansarda cu suprafata de 117 mp – proiect superb


Pozele pe care vi le prezint in continuare sunt ale unei case cu mansarda, cu o arhitectura interesanta si atractiva. Fatada bej este completata de ancadramentele gri si de caramida aparenta folosita la colturile casei. Balustradele de lemn ale balconului au aceeasi culoare cu acoperisul si cu mica tersa situata in spatele casei.


Casa cu trei dormitoare si mansarda vedere spate


Interiorul casei are un design modern cu un mobilier care pune in valoare spatiul casei si care ofera un comfort sporit. La parter exista o bucatarie inchisa care are intrare atat din hol cat si din living. Livingul are o zona de dining situata in apropierea semineului si a bucatariei, unde este amplasata si o mica biblioteca pentru cartile dumneavoastra preferate. Usile duble de sticla securizata au iesire catre terasa de granit cu trei trepte situata in spatele casei. Din baia mica se poate intra in camera centralei care poate fi folosita si pentru spalarea si uscarea rufelor.

Recomandare: Proiect casa cu 3 dormitoare si mansarda cu suprafata 107.8 mp

La etaj cele doua dormitoare din spate au iesire pe balconul mare care unde va puteti relaxa profitand de liniste si de natura. In partea din fata se afla dormitorul matrimonial si baia comuna cu cada de colt asimetrica cu hidromasaj unde va puteti relaxa si reface dupa o zi grea de munca. Casa nu are un garaj asa ca va trebui sa parcati masina pe o alee din fata sau in lateralul casei.

Recomandare: Proiect de casa mica cu doua dormitoare si garaj , suprafata 73mp

Nr. Dormitoare: 3
Nr. Bai: 2
Suprafata Utila: 117 mp
Deschidere minima teren in vederea construirii: 8.36 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 8.58 m
Garaj: Nu

Sursa: http://http://stedljivekuce.rs proiect Kuca 4Family