Category Archives: Amenajari interioare

Idei fantastice pentru amenajarea unei bai in stil rustic


Baile sunt cel mai intim spatiu al unei case, de aceea trebuie sa aiba un decor special care sa indemne la liniste si relaxare. Decorurile rustice pentru bai sunt unice si interesante deoarece includ elemente precum lemnul neprelucrat, piatra naturala sau mobilier si accesorii din lemn, piatra sau obiecte refolosite. Designul rustic contemporan este diferit de cel clasic care folosea decoruri inchise si obeicte mari. Stilul rustic contemporan aduce elemente si forme noi combinand materialele clasice cu cele moderne. Va prezentam in continuare o colectie cu bai cu design rustic pe care speram ca le veti aprecia.


Baie cu design rustic


Continue reading

Cum sa folosesti spatiul de sub scara – amenajarea unei gradini interioare

Spatiul aflat sub scari este adesea destul de mare pentru a fi trasnformat in camara sau chiar intr-o baie.  Pentru spatiile mai mici insa, puteti amenaja o gradina care va aduce natura in casa dumneavoastra. Aceste gradini nu doar arata foarte bine ci vor reprezenta si o sursa de aer proaspat. In gradinile interioara amenajate sub scara puteti aseza plante care nu necesita multa lumina. Cu toate acestea, daca spatiul nu beneficiaza de lumina naturala ar trebui sa folositi cateva surse de lumina artificiala cu LED.

Gradina eleganta sub scari

Continue reading

Rafturi de colt: 15 idei si solutii pentru economisirea spatiului in casa

In ultimul timp designerii interiori au inceput sa foloseasca tot  mai mult mobilierul care se amplaseaza in diferite colturi ale camerelor. Acest lucru are doua motivatii: in primul rand livingurille si dormitoarele vor parea mai aerisite ramanand spatii mai largi pentru acces iar in al doilea rand pentru ca astfel se dau o utilitate unor spatii care altfel raman nefolosite. Exsita o mutitudine de modele de mobilier cu rafturi si etajere de pentru coltul camerelor astfel ca veti gasi cu siguranta ceva care sa va placa si sa se potriveasca cu designul camerelor.

Rafturi in perete

Continue reading

15 modele de scari interioare moderne pe care trebuie sa le vedeti

Scarile interioare au pe langa functionalitate si o contributie importanta la designul interior al casei. Indiferent ca sunt drepte sau circulare, din lemn masiv sau sticla, cu sau fara balustrade, cu vang central sau lateral, o scara interioara moderne are atributul de a folosi spatiul mai inteligent, imbunatatind aspectul general al casei.

Scara interioara lemn masiv cu sticla

Continue reading

Amenajarea balconului la bloc – idei superbe pentru inspiratie

Balcoanele sau logiile sunt spatii cu multa lumina dar care de cele mai multe ori nu sunt folosite asa cum ar trebui. Acesta spatii devin in timp locul unde se depoziteaza bicicletele, rolele sau patinele copiilor, diferite aparate de fitness sau chiar electrocasnice pe care nu lei mai folosim. Supraaglomerarea balcoanelor le face dificil de intretinut astfel ca devin spatii cu mult praf, mizerie si alergeni. Pentru a-l  amenaja  intr-un spatiu util si functional, va vom prezenta o in continuare o colectie de fotografii cu balcoane la bloc decorate si transformate in camere cu diverse destinatii.

Balcon mare cu canapea si fotolii

Continue reading

Mobila veche – metode simple de reconditionare si restaurare

Piesele vechi de mobilier devin o problema atunci cand se deterioreaza sau nu mai sunt la moda. Primul impuls este sa renuntam la ele si sa achizitionam mobila moderna care se potriveste cu arhitectura interioara a camerelor. Acest lucru presupune costuri mari, deoarece piesele noi sunt realizate din materiale scumpe precum MDF combinate cu sticla si metal. In plus, va trebui sa platiti si pentru a duce mobilierul vechi in centre de colectare.

Transformare masina de cusut in masuta de cafea

Continue reading

Dulapuri si rafturi pentru balcon – modele superbe

Balcoanele apartamentelor sunt de obicei spatii mici lasate neamenajate. Aici se depoziteaza diferite cutii si obiecte care nu se folosesc des, astfel ca acestea devin spatii aglomerate si insalubre. Daca doriti sa va amenajati balconul si sa-l transformati intr-un spatiu functional si organizat, primul lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare este mobilierul. Exista multe solutii moderne prin care mobilierul poate maximiza un spatiu mic, iar in continuare va vom prezenta cateva idei din care speram ca va veti putea inspira.

Dulapuri bej balcon

Continue reading

Design interior cu forme geometrice – 36 de idei pline de inspiratie

Mobila si alte decoratiuni cu forme geometrice au devenit foarte populare si designerii interiori le folosesc in foarte multe proiecte. De la oglizni cu forme geometrice pana la lampi, mese, scaune, sertare si rafturi, orice element decorativ poate lua aceste forme. In continuare va vom prezenta cateva idei care pot fi o buna sursa de inspiratie atunci cand vreti sa va decorati casa intr-un mod deosebit.dormitodormitodo

Tablou colorat cu forme geometrice


Continue reading

Mobilier multifunctional – idei de economisire a spatiului din casa

Astazi va com prezenta un nou articol privind piesele de mobilier multifunctional pe care le puteti folosi daca aveti un apartament sau o casa mica. Este destul de dificil sa locuiesti intr-un spatiu mic, in special daca nu ai mobila potrivita. In ziua de astazi designerii de interior au inceput sa foloseasca mobilierul multifunctional chiar si in cele mai inguste colturi, transformandu-le in spatii functionale. Cand doriti mobilarea unui loc mic nu luati in considerare mobila masiva care ocupa foarte mult spatiu ci alegeti solutiile inteligente care vor face un spatiu mic sa para mai mare. In continuare va prezentam cateva idei cu mobilier multifunctional care va vor ajuta sa economisiti spatiul in casa si pe care le veti putea folosi atat in interior cat si in exterior , pe terasa sau balcon.

Masa si banca pliabila in perte

Continue reading

Balcoane inchise – idei de amenajare excelente pentru apartamentul tau

Daca locuiti la bloc atunci balconul apartamentului vostru poate devein locul preferat de relaxare in timpul zilelor calde de primavara si vara. Dar ce faceti atunci cand vremea se raceste si nu mai puteti sta in balcon? Puteti sa nu mai folositi balconul pentru urmatoarele 6 luni sau puteti sa il inchideti transformandu-l intr-o alta camera. Astazi va com prezenta o colectie cu fotografii cu balcoane inchise care pot fi o buna sursa de inspiratie pentru o viitoare amenajare.

Balcon cu biblioteca si masa de cafea

Continue reading