Balcoane inchise – idei de amenajare excelente pentru apartamentul tau

Daca locuiti la bloc atunci balconul apartamentului vostru poate devein locul preferat de relaxare in timpul zilelor calde de primavara si vara. Dar ce faceti atunci cand vremea se raceste si nu mai puteti sta in balcon? Puteti sa nu mai folositi balconul pentru urmatoarele 6 luni sau puteti sa il inchideti transformandu-l intr-o alta camera. Astazi va com prezenta o colectie cu fotografii cu balcoane inchise care pot fi o buna sursa de inspiratie pentru o viitoare amenajare.Balcon cu biblioteca si masa de cafea


Cel mai bun mod de a inchide un balcon este folosind geamuri de termopan care eventual se gliseaza. Astfel veti avea foarte multa lumina iar in zilele calduroase veti putea deschide larg geamurile pentru a profita de caldura. Totusi prea multa lumnia s-ar putea sa va deranjeze astfel ca va trebui sa folositi jaluzele sau obloane care permit circularea aerului dar opresc razele soarelui. Puteti folosi si perdele cu diferite culori si texturi pentru a infrumuseta balconul. Alte lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare sunt varuirea peretilor si schimbarea pardoselii. Toate aceste amenajari sunt esentiale inainte sa va hotarati ce veti face cu acest spatiu.

Recomandare: Rolete fara gaurirea termopanelor

Puteti transforma balconul intr-un dining, intr-un birou, intr-o zona de relaxare sau intr-o debara. Folositi tot spatiul disponibil si organizati foarte bine mobilierul pentru ca balconul sa nu para prea aglomerat. O mica canapea de colt cu perne si o masuta de cafea ar putea fi un decor perfect pentru un spatiu de relaxare. Daca va veti horari sa transformati balconul intr-un dining, atunci veti beneficia de o masa cu o vedere frumoasa in fiecare zi. Balconul poate fi si locul potrivit pentru un birou mic unde sa lucrati la proiectele personale sau sa terminati ceea ce nu ati apucat la serviciu. Decorati-l cu mesaje motivatoare pentru a fi mai productiv si adaugati cateva rafturi pentru a avea tot ce va trebuie la indemana. Cumparati un scaun confortabil si un mic birou si veti putea admira peisajul in pauzele de munca.

Recomandare: Flori de balcon curgatoare

Speram ca v-au placut aceste fotografii si ca v-au convins sa va transformati balconul intr-un spatiu util cu un design interesant.

Surse foto