Category Archives: Forum

cum amenajam un hol de intrare mic?


Buna ziua


Detin un hol de intrarea destul de mic 2 metrii latime pe 3 metrii. Cu 2 usi pe latime una in fata alteia. Cum il pot amenaja mobilier si covoare?

Sfat alegere culoare canapea in living cu pereti bej deschis

Buna ziua!
As dori sa va cer un sfat in legatura cu culoarea canapelei pe care doresc sa o achizitionez. Mobila mea are predominant culoarea mahon, peretii sunt vopsiti intr-o nuanta de bej foarte foarte deschis, aproape alb , iar perdelele de noapte (draperiile) sunt un crem mai deschis.(spuneam ca mobila este predominant mahon, deoarece usile din mijloc ale dressingului sunt culoarea iasomiei (iasmin) crem foarte deschis) Multumesc!

lac pentru parchet din lemn masiv lucios?

Vreau sa ii dau luciu la un parchet masiv de fag pus acum 20 de ani care a fost dat cu ceara. Ma gandesc sa il raschetez cu o masina si apoi sa ii dau un lac lucios. Am de facut aceasta lucrare in 2 dormitoare si in living.  Ce lac folosesc pentru ca parchetul sa fie foarte lucios?

Mobila culoare castanului in living, cum amenajez livingul?

Am mobilier de lemn masiv de culoare castanului si parchet bej deschis. Nu am inca canapelele cumparate si vreau sa zugravesc peretii pentru ca in acest moment ii am albi. Cum sa zugravesc peretii si cum sa aleg canapeaua, perdele si draperiile astfel inca sa fie ceva frumos ?

Florian, Bucuresti

Cum sa aranjez mobilierul intr-un dormitor matrimonial?

Am rugamintea la dvs sa ma ajutati sa imi aranjez dormitorul matrimonial. Camera in care vreau sa aranjez mobile are dimensiunule de 5×3. Pentru acesta camera am usa culoarea stajarului auriu, tocaria de termopan este alba si fata din fata cu asa de intrare in camera pe peretele opus este usa de la balcon si in dreapta ei un geam mare. usa de la intrare in camera este pe coltul laturei mari. In camera am parchet de culoarea frasinului iar peretii de la camera sunt asa unul crem si restul albi. Peretele crem este cel cu usa de intrare in camera. Vreau sa imi iau mobila compusa din pat 160 cm si un sifonier de 2,40 metrii lungime. Mobilierul este din pal  de culoare wenge sau alb si nu stiu ce sa aleg? Va rog sa ma ajutati sa dispun acest mobilier in camera??

Valentina, Ploiesti

Aerisitorul automat de la centrala scoate apa in loc de aer, ce este de facut?

Am o centrala de incalzire pe lemne tip registru montata in soba de bucatarie(soba cu plita)iar toata aparatura este in baia mica cu perete comun cu bucataria. Problema este ca aerisitorul automat montat pe teava care iese din centrala scoate apa in loc de aer,desi presiunea este normala.Va rog sa-mi spuneti ce se intampla si ce e de facut? Asta in conditiile in care ventilul aerisitorului este inchis.

Multumesc

Un sfat va rog pentru amenajarea unei bucatarii impreuna cu livingul

Am bucataria impreuna cu livingul, in bucatarie am gresie culoare wenge , piatra culoarea gri cu mici nuante de maro deschis in loc de faianta si aparatele electrocasnice in felul urmator: frigiderul este gri, iar hota si cuptorul sunt negre. Va rog spuneti-mi ce culoare ar merge la mobila de bucatarie, respectiv la mobila de living tinand cont ca sunt impreuna si nu separate si ca peretele unde va veni mobila de living este placata cu piatra gri, iar ceilalti pereti un portocaliu. Parchetul este wenge.
Multumesc