Proiectul pe care il vedeti in continuare este pentru o casa doar cu parter cu suprafata construita de 120 mp si suprafata utila de 102 mp. Casa are 3 dormitoare si o singura baie si se poate construi pe o parcele de teren cu o suprafata minima de 127 mp.
Category Archives: Diverse
Proiect de garaj cu terasa acoperita si gratar
Daca aveti o casa care nu are incorporat un garaj atunci va trebui sa faceti o constructie separata in apropierea principalei cai de acces de pe proprietate. In continuare vom incerca sa va prezentam o astfel de constructie care este prevazuta si cu o terasa acoperita. Arhitectura garajului este una moderna, si foloseste o nuanta calda de bej care este completata de usile si stalpii terasei care sunt din lemn. Acoperisul in patru ape este din tabla de culoare gri, o nuanta mai deschisa fiind folosita pentru braul decorativ si gratar care este placat cu piatra.
Principalele probleme cu care va puteti confrunta cand locuiti la casa
Faptul ca locuiti la casa nu va aduce doar beneficii ci si destul de multe probleme. De aceea ar trebui sa va informati cum ati putea sa va protejati, mentineti si intretineti cat mai bine casa dumneavostra. In continuare va vom prezenta o lista cu cele mai comune probleme cu care ati putea sa va confruntati si care sunt cele mai simple solutii pe care ati putea sa le aplicati.
Casa de lux cu subsol, mansarda si un design contemporan
Proiectele de case moderne aduc o mai mare utilitate a spatiilor si introduc elemente de design inovative. Un astfel de proiect de lux este casa pe care o veti vedea in continuare. Aceasta casa are 4 dormitoare dar si multe alte spatii care va vor face viata mai placuta precum sala de gimnastica, sauna sau cele doua terase aflate la inaltime. Arhitectura exterioara foloseste multa sticla, coloristica putand fi atat sobra in combinatie de alb cu gri, sau mai vesela in combinatie de alb cu portocaliu. Aceasta casa are o suprafata utila de 253.72 mp fara subsol si garaj iar parcela de teren trebuie sa aiba dimensiuni de 43.14 x 22.85 metri.
Separator hidrocarburi din beton
Separatoarele de hidrocarburi sunt instalatii de epurare a apelor meteorice care au fost poluate cu diferite uleiuri sau produse petroliere. Scopul acestor instalatii este de a proteja mediul, prin retinerea hidrocarburilor si eliberarea apei curate in circuitul natural. Separatoarele de hidrocarburi se instaleaza cu predilectie in service-uri si spalatorii auto, rafinarii si statii de distributie a carburantilor sau in depozite de fier vechi sau substante chimice.
Pentru comenzi si cereri de preturi : Telefon: 0721809789 Email: comenzi@instalatii-apa.ro
Separatoarele de hidrocarburi pot fi fabricate din polietilena pentru perimetre mai mici sau din beton armat pentru cele mai mari. Chiar daca implica costuri mai mari, separatoarele de hidrocarburi din beton se pot amplasa atat subteran cat si suprateran in functie de suprafata disponibila. Daca se alege varianta subterana, separatorul va trebui protejat de traficul greu iar pentru varianta supraterana acesta va trebui izolat foarte bine pentru a fi protejat de temperaturile scazute sau ridicate.
Un separator de hidrocarburi din beton trebuie tratat la interior prin crearea unui strat impermeabil care sa reziste la actiunea hidrocarburilor, uleiurilor sau a altor produse petroliere. In plus, echipamentele interioare trebuie realizate din otel inoxidabil sau polietilena pentru a rezista coroziunii produse de substantele chimice.
In functie de calitatea apei care trebuie tratata exista doua tipuri de separatoare de hidrocarburi: cele din clasa I care prelucreaza o apa care contine hidrocarburi sub 5mg/l si cele din clasa II care prelucreaza apa cu un continut de hidrocarburi mai mic de 100 mg/l. Separatoarele din prima categorie au un filtru coalescent care ajuta la separarea microparticulelor de uleiuri sau hidrocarburi in timp ce separatoarele din clasa II nu folosesc acest filtru.
In functie de dimensiunea bazinului, a tubulaturii si a celorlalte elemente, separatoarele de hidrocarburi permit un debit de apa cuprins intre 2 si 100 l/s si pot retine cantitati mari de nisip sau namol si uleiuri sau hidrocarburi. Vidanjarea separatoarelor se face cel putin odata la 6 luni cand trebuie spalate la jet de apa atat bazinele cat si toate elementele componente.
Pentru comenzi si cereri de preturi : Telefon: 0721809789 Email: comenzi@instalatii-apa.ro
Idei pentru transformarea blugilor vechi in obiecte decorative
Blugii sunt poate cea mai populara piesa vestimentara iar materialul din care sunt facuti este extrem de versatil. Acesta poate avea diverse grosimi, nu se sifoneaza, este foarte rezistent si nu ramane patat. Toata lumea are blugi vechi pe care ii arunca dar stiati ca puteti sa ii folositi pentru crearea unor decoratiuni pentru casa? Astfel, blugii sau camasile si gecile din acest material se pot folosi pentru imbracarea unor piese de mobilier sau decoratiuni. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu decoratiuni din blugi care speram sa va inspire.
Idei creative pentru refolosirea obiectelor vechi din bucătărie
In bucatarie folosim multa vesela, tacamuri si alte recipiente care ruginesc, se ciobesc, se strica si trebuie inlocuite odata la cativa ani. Pentru a nu arunca toate aceste obiecte puteti sa le refolositi pentru a crea decoruri unice pentru casa, balcon sau terasa. Astfel, canile, sticlele, tigaile, lingurile si alte ustensile de bucatarie se pot transforma in diferite decoratiuni care vor aduce un plus de unicitate si va vor infrumuseta casa. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu decoruri inovative cu obiecte reciclate din bucatarie.
Idei creative din sticle de plastic
Foarte multa lume arunca peturile de plastic dar acestea sunt foarte poluante pentru mediul inconjurator. Pentru a le recicla puteti sa le duceti la diferite centre de colectare sau macar sa le aruncati in containerele speciale furnizate de primarii. Un alt mod de a recicla sticlele de plastic este sa le folositi la crearea unor decoratiuni unice pentru casa si gradina. Pentru a crea o astfel de decoratiune aveti nevoie de putina indemanare si de multa imaginatie. Pentru a va ajuta, va vom prezenta in continuare o colectie de fotografii cu decoratiuni facute din sticle de plastic.
Cresterea plantelor aromatice in ghivece – decor natural in bucatarie
Pentru a avea o gradina mica nu trebuie neaparat sa locuiti la casa. Unele ierburi aromatice si legume pot fi crescute in balcoane sau chiar in bucatarie. Veti avea astfel ierburi armomatice proaspete tot timpul anului pentru salate sau fripturi. In plus bucataria voastra va deveni un spatiu mai viu datorita decorurilor care folosesc diferite recipiente cu plante aromatice. In continuare va vom prezenta cateva idei pentru cresterea plantelor aromatice in ghivece care speram ca va vor inspira.
Decoratiuni si aranjamente din borcane de sticla
Borcanele si recipientele de sticla se folosesc pentru pastrarea si transportul diferitelor alimente si ingrediente sau chiar in loc de vaze pentru flori. Indiferent la ce le folositi, cu putina imaginatie puteti sa le decorati astfel incat sa arate mult mai bine. In continuare va vom prezenta cateva idei de decoratiuni si aranjamente realizate manual din borcane de sticla.