Decoratiuni si aranjamente din borcane de sticla


Borcanele si recipientele de sticla se folosesc pentru pastrarea si transportul diferitelor alimente si ingrediente sau chiar in loc de vaze pentru flori. Indiferent la ce le folositi, cu putina imaginatie puteti sa le decorati astfel incat sa arate mult mai bine. In continuare va vom prezenta cateva idei de decoratiuni si aranjamente realizate manual din borcane de sticla.


Borcane mici decorate


Cea mai simpla decoratiune pentru borcanele de sticla este vopsirea lor in diverse culori vii. Daca doritisa fie si mai frumoase puteti sa lipiti diverse desene din ziare sau de pe cartile postale. O alta decoratiune superba se poate realiza cu ajutorul diferitelor materiale textile. Imbracati borcanele in materiale cu diverse decoratiuni si folositi panglici de diferite culori pentru a crea un contrast.

Recomandare: Idei creative pentru decorarea ghivecelor de flori cu sfoara

Capacele de la borcane pot ramane nedecorate daca au culori vii sau puteti sa le imbracati in materiale cu diverse modele. Borcanele astfel decorate le puteti folosi pentru mirodenii, zahar, sare, piper sau chiar cafea. Pentru a sti tot timpul ce aveti intr-un borcan puteti sa le personalizati cu desene sugestive.

Inspiratie: 10 trucuri prin care bucataria ta poate arata mai scumpa

Speram ca v-a placut aceasta colectie de fotografii si ca veti incerca sa decorati si dumneavostra borcanele de sticla.

Sursa foto