Proiect de garaj cu terasa acoperita si gratar


Daca aveti o casa care nu are incorporat un garaj atunci va trebui sa faceti o constructie separata in apropierea principalei cai de acces de pe proprietate. In continuare vom incerca sa va prezentam o astfel de constructie care este prevazuta si cu o terasa acoperita.  Arhitectura garajului este una moderna, si foloseste o nuanta calda de bej care este completata de usile si stalpii terasei care sunt din lemn. Acoperisul in patru ape este din tabla de culoare gri, o nuanta mai deschisa fiind folosita pentru braul decorativ si gratar care este placat cu piatra.


 

Garaj cu terasa


Garajul de aproape 26 mp este suficient de larg chiar si pentru o masina de teren, in partea dreapta fiind amenajata o camera pentru depozitare cu intrare separata. Veti putea astfel sa pastrati intr-un spatiu uscat atat o masina de tuns gazonul sau o motocoasa cat si un aparat de spalat cu presiune care va va ajuta sa va curatati rapid masina.

Recomandare: Proiect de casa moderna doar cu parter si garaj dublu

Terasa acoperita are o suprafata de 10.63 mp, astfel ca este spatiu suficient atat pentru construirea unui gratar cat si pentru o masa pentru 6-8 persoane. In plus, intr-unul din colturile terasei veti putea sa depozitati lemnele de foc pentru a le proteja de ploaie. Veti putea sa va invitati prietenii sau colegii la un gratar chiar si atunci cand vremea este capricioasa. In plus, un sistem de iluminare adecvat va va permite sa folositi terasa chiar si dupa lasarea intunericului.

Informatii generale:

Suprafata totala: 50.04mp
Inatimea constructiei: 5.06 m
Cubaj net: 240 metri cubi
Deschidere minima a terenului pe care se poate construi: 11.05 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 7 m
Panta acoperis: 30 grade

Recomandare: Proiect de casa moderna cu 5 dormitoare si garaj dublu

Cote constructie

Hol intrare: 25.87 mp
Spatiu depozitare: 8.17 mp
Intrare terasa: 5.37 mp
Terasa: 10.63 mp

Sursa foto