Proiect de casa cu mansarda si scara pe exterior

Daca va doriti o casa mai deosebita cu dormitoare mari si zone de relaxare spatioase atunci acest proiect este pentru dumneavoastra. Este vorba despre o casa cu trei dormitoare plus living care se poate construi pe o parcela de teren cu lungimea de 37.7 metri si latimea de 34.83 metri. Fiind o constructie mai complexa aceasta casa are multe camere si dependinte cu forme mai neregulate care vor presupune costuri mai mari de constructie. Designul exterior este destul de simplu, peretii albi fiind decorati cu un brau din piatra decorativa. Acoperisul maro coboara putin pentru a acoperi intrarea in casa, fiind sustinut de trei grinzi mari de lemn. In spatele casei exista o scara in spirala care ofera acces in spatiile de la mansarda.Casa cu mansrda si garaj dublu


Parterul este foarte compartimentat existand numeroase camere si dependinte cu forme si dimensiuni diferite. Holul de la intrare ofera acces atat in holul principal cat si intr-un dressing triunghiular unde veti putea sa depozitati atat paltoanele si gecile groase cat si incaltamintea. In apropierea intrarii se afla un salon de mari dimensiuni cu un perete semicurcular cu mai multe usi din sticla securizata care ofera un nivel excelent de lumina naturala. Dimensiunile generoase ale livingului permit si amenajarea unui dining dar si a unei zone de relaxare in apropierea semineului. Langa acest salon se afla bucataria care are o insula unde veti putea sa serviti micul dejun atunci cand va grabiti.

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare amplasate la mansarda

Cele trei dormitoare beneficiaza de baie proprie, cel matrimonial avand atat cada si cabina de dus cat si o mica sauna. Langa dormitoare se afla livingul unde veti putea sa amenajati o zona entertainment care sa aiba in centru televizorul, unde sa urmariti competitiile sportive sau filmele si serialele preferate alaturi de cei dragi. Garajul dublu ofera acces si in camera centralei care va putea fi folosita partial si pentru depozitare. In spatele casei se afla o terasa unde veti putea sa faceti un gratar in weekend-urile cu vreme frumoasa.

La mansarda este un spatiu mare unde veti putea sa va amenajati atat o sala de biliard sau una de cinema cat si un dressing mare sau un uscator pentru haine. In plus, exista si o mica baie astfel ca nu va trebui sa coborati pentru a le utiliza pe cele de la parter.

Vezi si: Proiect de casa cu mansarda cu 4 camere plus living si garaj

Informatii generale:

Suprafata totala: 509.40 mp
Inatimea casei: 8.61 m
Cubaj net: 1803 metri cubi
Deschidere minima a terenului pe care se poate construi: 37.7 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 34.83 m
Panta acoperis: 32 grade

Recomandare: Proiect de casa cu 3 balcoane la mansarda

Cote parter

Hol intrare: 5.6 mp
Hol: 15.8 mp
Salon: 64.3 mp
Bucatarie: 21.2 mp
Dormitor + baie: 16 mp
Hol: 35.5 mp
Dormitor: 30.1 mp
Dressing: 7.9 mp
Baie: 15.4 mp
Sauna: 4.8 mp
Dormitor: 19 mp
Dressing: 3.4 mp
Baie: 6.7 mp
Living: 37.5 mp
Baie: 3.6 mp
Uscator: 6.5 mp
Camera centralei: 11.9 mp
Garaj: 36.5 mp
Camara: 8.1 mp
Dressing: 7.2 mp

Citeste si: Casa de vis cu mansarda si 4 dormitoare – proiect si fotografii

Cote etaj mansarda                                                               

Salon: 67.6 mp
Spatiu depozitare: 14.3 mp
Terasa: 48.5 mp

Sursa foto