Casa de vis cu mansarda si 4 dormitoare – proiect si fotografii


Orice familie isi doreste o casa care sa aiba o camera in plus care poate fi amenajata in functie de necesitati. De aceea casele cu patru dormitoare sunt proiecte ideale pentru familiile cu doi copii, camera suplimentara putand fi amenajata in birou, camera de oaspeti sau camera de joaca. Un astfel de proiect este casa pe care dorim sa v-o prezentam astazi. Este vorba despre o casa cu mansarda si patru dormitoare si o suprafata utila de aproximativ 110 metri patrati. Arhitectura exterioara are o culoare calda, fatadele fiind decorate cu cateva elemente de culori mai inchise. Acoperisul in doua ape are culoare rosiatica ajutand astfel sa scoata casa in evidenta intr-un peisaj cu multa verdeata.


Casa cu mansarda si 4 dormitoare


Parterul nu este divizat in foarte multe incaperi, dand o mai mare functionalitate spatiilor. Astfel, langa intrare se afla singurul dormitor de la parter care este destul de mare astfel incat sa puteti pune atat o canapea extensibila pentru invitatii care vor ramane peste noapte cat si un mic birou pentru laptop sau calculator. Bucataria este deschisa spre dining si living astfel ca va trebuie sa aveti o hota cu putere mare de absorbtie pentru a opri mirosurile sa se raspandeasca in casa. Din living se poate iesi pe o mica terasa cu scari aflata in spatele casei unde veti putea savura cafeaua de dimineata in zilele cu vreme frumoasa. Parterul este deservit de o baie care are si o mica cabina de dus, iar camera centralei va putea fi folosita si pentru spalarea, uscarea si calcarea rufelor. Singurul inconvenient este ca accesul se poate face doar de pe terasa.

Vezi si: Proiect de casa cu 4 dormitoare si terasa la etaj

La mansarda se afla cele trei dormitoare din care cel matrimonial are o baie proprie. Din hol se poate intra si intr-un dressing unde puteti pastra costumele sau rochiile care necesita mai mult spatiu. A doua baie de la mansarda are o cada mare si este impartita de cele doua dormitoare.

Cote parter

Hol intrare: 3.34 mp
Hol: 4.83 mp
Bucatarie: 8.80 mp
Living + dining: 26.12 mp
Dormitor: 9.03 mp
Scari: 2.38 mp
Baie: 3.421mp
Camera centralei: 10.06 mp

Vezi si: Proiect de casa cu 4 dormitoare amplasate la mansarda

Cote etaj mansarda

Hol + scari: 6.35 mp
Baie: 4.81 mp
Dormitor: 15.19 mp
Baie: 3.29 mp
Dormitor: 10.30 mp
Dormitor: 9.98 mp
Dressing: 3.90 mp

Foto si proiect: https://pracownia-projekty.dom.pl/