Proiect casa mica fara etaj cu arhitectura clasica


Daca sunteti in cautarea unei case cu arhitectura clasica dar care are un design interior modern atunci acest articol este pentru dumneavoastra. Aceasta casa are trei dormitoare si o baie si necesita o parcela de teren de 192 mp (13.56 metri lungime si 14.15 metri latime). Arhitectura exterioara cuprinde elemente clasice precum geamuri elegante rotunjite sau o terasa cu arcada sustinuta de doua coloane imbracate in caramida aparenta multicolora. Aceeasi caramida este folosita si la braul inalt din fata casei care se incadreaza in cromatica fatadei si a acoperisului. Casa este construita in partea din spate a parcelei de teren, gradina fiind amenajata in dreapta si in fata casei. Pentru a completa arhitectura gradinii puteti construi un gard inalt care sa imprumute din elementele decorative ale casei.


Casa mica cu arhitectura clasica


La interior, bucataria este deschisa catre dining, fiind despartita printr-un bar care asigura o buna functionalitate si eleganta spatiului. Mobilierul de bucatarie are aceleasi culori cu arhitectura interioara, cu elementele decorative sau cu sistemul de iluminare. Diningul contine o masa mare de sase persoane din sticla care se incadreaza in designul modern al acestui spatiu. Dormitorul matrimonial are peretii placati cu lemn, dand impresia unui salon dintr-un palat princiar.  Tavanul alb cu stucaturi completeaza acest design interior elegant ca si mobilierul sau draperiile de la usa cu geamuri de sticla. Patul mare are tablie de lemn iar fotoliul si lada de la picioarele patului sunt imbracate in piele de culoare inchisa.

Vezi si: Case de vis fara etaj ideale pentru familiile mici

Livingul foloseste aceeasi cromatica dar are un design mai elegant. Tapetul si lemnul acopera peretii, iar tablouri cu diverse peisaje sunt elementele decorative ale camerei. Canapeaua de colt are aceleasi culori alb si maro, avand numeroase perne decorative care vor spori confortul persoanelor care o vor folosi. Baia are o cabina de dus moderna cu usi de sticla transparenta. Obiectele sanitare albe constrasteaza cu gresia si faianta de culoare inchisa rezultand un design minimalist si elegant.

Recomandare: Proiect casa traditionala mica doar parter

Sursa foto: http://www.pinoyeplans.com