Proiect de casa duplex moderna – parter, etaj plus pod


Duplexurile sunt o solutie mai ieftina pentru construirea unei case in special de catre persoane din aceeasi familie. Daca aveti un teren in coproprietate, puteti sa va construiti o astfel de locuinta impreuna cu parintii sau fratii dumneavoastra. Va prezentam asadar in continuare un proiect pentru un duplex cu cate 4 dormitoare, doua bai si garaj. Arhitectura exterioara este moderna si foloseste doar doua culori, atat la fatade, geamuri si usi cat si la acoperis. Acoperisul este in patru ape si are cate doua lucarne atat in fata cat si in spatele casei. Pentru acest proiect veti avea nevoie de un teren cu dimensiuni de 30 metri lungime si 21.89 metri latime.


Duplex cu cate 4 camere


La parter nu exista niciun dormitor, cea mai mare suprafata fiind ocupata de spatiul deschis care contine livingul si diningul. Bucataria este spatioasa si este partial deschisa spre hol si spre dining. Masa din dining este situata intr-o zona cu trei ferestre astfel ca veti avea atat lumina naturala cat si un peisaj incantator. Livingul este situat in partea din spate a casei si contine un semineu dar si un televizor unde veti putea urmari serialele preferate sau competitiile sportive alaturi de prieteni. Grupul sanitar de mici dimensiuni deserveste tot nivelul, iar pentru depozitare veti putea folosi partial atat garajul cat si camera centralei.

Recomandare: Casa de tip duplex – proiect modern si fotografii

La etaj se afla cele patru dormitoare, cel mai mic putand fi amenajat in birou daca doriti sa lucrati de acasa in timpul liber sau in camera de studiu pentru copii. Dormitorul matrimonial este cel mai mare si are iesire pe balconul din fata casei de unde veti putea admira peisajul de la inaltime. Celelalte doua dormitoare vor imparti balconul din spatele casei care ofera o priveliste asupra gradinii. Toate dormitoarele vor imparti aceeasi baie care are totusi atat o cabina de dus cat si o cada mare. In pod aveti doua incaperi mari in care va veti putea usca rufele sau veti putea depozita diferite lucruri pe care le folositi mai rar.

Vezi si: Proiect de casa cu 4 dormitoare si garaj dublu cu suprafata de 141.22 mp

Cote parter

Hol intrare: 5 mp
Hol: 6.30 mp
Bucatarie: 16.10 mp
Living + dining: 39.90 mp
Baie: 3.70 mp
Camera centralei: 4.90 mp
Garaj: 17.50 mp

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare, living si garaj cu suprafata de 143.3 mp

Cote etaj mansarda

Hol + scari: 6.90 mp
Dormitor: 23.60 mp
Dormitor 18 mp
Dormitor: 18 mp
Dormitor: 13.40 mp
Baie: 9.30 mp

Recomandare: Casa cu etaj si 5 dormitoare – proiect detaliat cu poze cu interiorul

Cote pod

Incapere: 5.60 mp
Incapere: 11.70 mp

Foto si proiect: http://z500proekty.ru/projekt/zb1.html