Casa eleganta fara etaj in forma de L cu 3 dormitoare si garaj


O familia medie este formata din 3-4 persoane, de aceea proiectele de case cu 2-3 dormitoare sunt cele mai cautate. Astazi va vom prezenta un astfel de proiect pentru o casa doar cu parter, cu trei dormitoare si garaj. Arhitectura exterioara este simpla dar eleganta, fatada alba fiind decorata pe alocuri cu lemn lacuit care pastreaza culoarea naturala. Planul constructiei este simplu, casa avand un acoperis in patru ape si cel putin o fereastra la mansarda pe fiecare latura. Constructia are dimensiuni de 16.10 x 17.10 metri si necesita o parcela de teren cu forma dreptunghiulara.


 

Casa eleganta cu 3 dormitoare


 

Case este bine organizata, parterul fiind impartit intre zona de odihna unde se afla cele trei dormitoare si baia si zona de relaxare unde se afla bucataria livingul. Bucatarie formeaza un opren space cu diningul si livingul, trecerea dintr-o zona in alta fiind marcata printr-o pardoseala diferita sau prin culori diferite ale peretilor. In bucatarie exista un bar unde puteti servi cafeaua sau o gustare atunci cand va grabiti. Diningul se afla langa usile mari de sticla securizata care asigura lumina naturala pe tot parcursul zilei. Pe partea opusa se afla un semineu electric decorativ care va putea imbunatati atmonsfera in serile mai racoroase. Canapeaua mare de colt are in fata o biblioteca care include si un televizor astfel ca va veti putea relaxa citind sau urmarind filmele sau competitiile sportive favorite.

Proiect de casa parter cu 3 dormitoare si suprafata de 99 mp

Dormitorul matrimonial se afla langa living si are doua usi spre terasele din spatele casei. Celelalte doua domitoare sunt mai mici, dar indeajuns de incapatoare pentru un pat single si un birou. In casa sunt doua bai, una mai mica langa living care poate fi folosit de invitati si o baie mare cu cada si dus pentru membrii familiei. Pentru depozitare exista o camara langa bucatarie si un spatiu dreptunghiular in spatele garajului care are iesire atat in hol cat si afara. Acest spatiu poate fi folosit pentru spalarea si uscarea rufelor sau pentru depozitarea bicicletelor sau a masinilor sau aparatelor pentru intretinerea gradinii.

Recomandare: Casa cu 3 dormitoare si mansarda cu suprafata de 117 mp- proiect superb

Sursa foto: https://www.archipelag.pl/projekty-domow/marcel-g2-multi-comfort