Proiect casa de vis cu 3 dormitoare si garaj


Proiectul pe care urmeaza sa il vedeti in continuare este o casa cu un design interior elegant cu mobilier si decoratiuni de lux. Casa este construita pe un singur nivel si are o arhitectura exterioara cu o combinatie interesanta in care lemnul care imbraca anumiti pereti reprezinta si un element decorativ. Acoperisul de culoare neagra completeaza cromatica casei, putand sa incadreze constructia atat intr-un cartier rezidential urban cat si intr-un peisaj rural cu mai multa verdeata.  Pentru constructia acestei case veti avea nevoie de un teren cu forma dreptunghiulara si dimensiuni de 22 x 25.50 metri.


Casa parter cu 3 dormitoare


In partea din fata a casei se afla garajul care are o alee proprie si care poate adaposti doua masini dar si cateva rafturi pentru depozitare. Camera centralei se afla in spatele garajului dar poate fi folosita partial si pentru uscarea rufelor sau pentru depozitare. Bucataria are un mobilier alb si foloseste aparate electrocasnice moderne care au functii si tehnologii inovatoare dar au si un aspect elegant. Diningul este situtat in zona usilor de sticla securizata din podea pana in tavan astfel ca veti putea admira gradina in timp ce luati masa. In livingul mare puteti pune atat o canapea cu fotolii cat si o masuta de cafea, avand spatiu suficient pentru a va invita prietenii cu ocazia diferitelor aniversari.

Recomandare: Proiect de casa moderna doar cu parter si garaj dublu

Dormitorul matrimonial are un dressing mare in care veti putea pune diferite dulapuri si rafturi pentru a va tine garderoba organizata. Din dormitor se poate iesi pe terasa din spatele casei unde veti putea sa va relaxati citind o carte sau bronzandu-va pe un sezlong. Daca unul din celelalte doua dormitoare nu este folosit, il veti putea transforma in birou sau in camera de oaspeti pentru rudele si prietenii care va vor vizita. Casa este deservita de doua bai aflate in aceeasi zona, una mai mica cu cabina de dus si una mare cu cada si cabina de dus.

Recomandare: Proiect de casa doar cu parter si trei dormitoare fara garaj cu suprafata de 88 mp

Sursa foto: http://hhomedesign.com