Idei fantastice pentru amenajarea unei bai in stil rustic


Baile sunt cel mai intim spatiu al unei case, de aceea trebuie sa aiba un decor special care sa indemne la liniste si relaxare. Decorurile rustice pentru bai sunt unice si interesante deoarece includ elemente precum lemnul neprelucrat, piatra naturala sau mobilier si accesorii din lemn, piatra sau obiecte refolosite. Designul rustic contemporan este diferit de cel clasic care folosea decoruri inchise si obeicte mari. Stilul rustic contemporan aduce elemente si forme noi combinand materialele clasice cu cele moderne. Va prezentam in continuare o colectie cu bai cu design rustic pe care speram ca le veti aprecia.


Baie cu design rustic


Baile cu un design rustic contemporan sunt mai luminoase, avand de obicei tavanul si o parte din pereti de culoare alba. Piatra naturala poate fi folosita atat pentru a placa podeaua cat si peretii de langa cada sau din cabina de dus. Daca aveti o baie cu aerisire buna, puteti decora un perete cu lemn care trebuie tratat pentru a rezista umezelii. Mobilierul din baie poate fi facut din lemn mai mult sau mai putin prelucrat, putand sa folosit chiar si bucati de lemn refolosit pentru un aspect mai vintage. Chiuvetele pot fi din piatra sau din alte obiecte reciclate precum vase din email sau din tabla. Pentru depozitare puteti folosi diferite rafturi si suporturi din lemn refolosit si franghii de diferite grosimi.

Spream ca ati fost impresionati de aceste fotografii cu bai moderne cu design rustic si ca ati salvat cateva pentru a va inspira la o viitoare amenajare.

Sursa foto: