Case cu etaj in stil mediteranean

Casele cu etaj sunt de obicei constructii mari cu mai multe camere care ofera un confort deosebit de sporit. Aceastea ofera atat spatii de locuit cat si spatii functionale pentru relaxare sau depozitare. Astfel, casele mari cu etaj au aproape intotdeauna dressinguri pentru haine, camari pentru alimente si uscatoare pentru haine. In plus, va puteti amenaja si o mica sala de sport sau chiar o sala de cinema, in functie de preferinte. Va propunem asadar o colectie de case cu etaj in stil mediteranean care speram sa va placa si sa va incante.Casa frumoasa cu etaj


Toate casele pe care le veti vedea au usi si ferestre mari pentru a putea folosi cat mai bine lumina naturala, folosind astfel mai putin curent electric. Aceste case au cel putin un balcon mare la etaj, de unde veti putea sa admirati peisajul sau unde va veti putea relaxa citind o carte fara sa fiti deranjati. Casele din aceste fotografii au garaje deschise care pot adaposti doua masini, desupra garajelor putand sa amenajati terase frumoase cu plante decorative.

Paleta de culori a acesto care este foarte variata, de la culori neutre precum alb sau gri, la culori calde precum, bej, crem sau galben. Fatadele sunt decorate cu diferite probile din lemn, piatra sau caramida decorativa. Toate casele au sisteme de iluminare care ajuta atat la punerea in valoare a arhitecturii pe timp de noapte cat si la iluminarea aleilor si zonelor mai intunecate. Toate aceste case au gradini mari, in care sunt amenajate diferite zone de relaxare. Astfel, unele case au piscine de mari dimensiuni unde va puteti racori in zilele caniculare de vara in timp ce altele au amejate terase la umbra arborilor mari. In plus gradinile au straturi sau ronduri cu flori sau plante decorative care ajuta la infrumusetarea oricarui spatiu.

Sursa foto: http://hhomedesign.com