Modele de case mici si frumoase

Proiectele pentru case mici sunt foarte cautate in ultima perioada deoarece au foarte multe avantaje. Aceste case sunt mai usor de construit, costurile sunt mult mai scazute si necesita o suprafata de teren mai mica. Cheltuielile de intretinere a acestor case sunt de asemenea mai mici, putand fi comparate cu cele pentru un apartament. Casele mici poti fi atat locuinte ideale pentru persoanele in varsta care doresc sa se retraga in zone mai linistite cat si pentru familiile tinere care inca nu au copii.  De asemenea, casele mici pot fi folosite si pentru case de vacanta indiferent de locatie, putand astfel sa le construiti atat in zone rurale cat si la munte sau la mare.Casa mica eleganta cu garaj


Va prezentam asadar in continuare o colectie de fotografii cu case mici deosebit de frumoase. Aceste case sunt desfasurate pe un singur nivel astfel ca ofera un acces usor in toate spatiile din casa. Casele sunt construite in partea in fata a parcelei de teren, astfel ca terasele si gradina se afla in spatele casei, oferind mai multa intimitate. Majoritatea caselor ofera si un loc pentru parcarea masinii, care poate fi atat pe aleea din fata sau din lateralul casei sau intr-un garaj partial deschis.

Casele din aceasta colectie de fotografii au o arhitectura exteriora extrem de interesanta, paleta de culori fiind foarte variata. Astfel, fatadele au diferite nuante de bej, crem si maro in timp ce acoperisurile folosesc culori mai indraznete precum albastru sau verde. Elementele decorative includ, coloane, ancadramente, brauri, coltare sau pilastri decorativi. Piatra, caramida decorativa sau lemnul sunt folosite pentru a decora fatadele in timp ce acoperisurile in doua ape au de obicei un fronton care acopera terasa din fata caselor. In plus, decoratiunile si culorile sunt folosite si la gardul din fata proprietatii. Plantele decorative, florile sau arbustii din fata caselor aduc un plus de culoare peisajului.

Sursa foto: