Casa pe un nivel cu trei dormitoare si garaj dublu


 

Se spune ca persoanele mai in varsta prefera casele fara etaj deoarece aceastea ofera un acces mai facil in toate spatiile din casa. Casa pe care o veti vedea in continuare este o casa pe un singur nivel, cu trei camere si dependinte. Aceasta casa este un proiect potrivit pentru familiile cu 1-2 copii sau pentru cei care locuiesc impreuna cu persoane cu o varsta mai inaintata.


 

Casa cu 3 camere si garaj dublu


 

Arhitectura exterioara este destul de incarcata dar are un aspect natural. Astfel fatada din fata este placata cu lemn, in timp ce lateralele sunt placate cu piatra de rau. Acoperisul in patru ape are culoare rosiatica, casa iesind astfel in evidenta atat intr-un cartier rezidential cat si intr-un peisaj cu mai putine case. Pe acoperis exista cateva panouri solare care va vor ajuta sa reduceti cheltuielile in special pe timp de vara.

Casa este impartita in doua zone distincte: una de zi si cealalta de noapta. In zona de zi exista bucataria care este deschisa spre dining si spre living. Langa bucatarie se afla o mica camara si camera centralei care are intrare directa de pe terasa si din garaj. Din living se poate iesi prin cele doua usi mari de sticla pe o mica terasa acoperita si mai departe pe terasa din aer liver. Aceasta are o podea de lemn astfel ca veti putea sa luati micul dejun fara sa va udati in roua de dimineata. In zona de noapte se afla dormitorul matrimonial si alte doua dormitoare pentru celilati membri ai familiei. Dormitoarele sunt deservite de o baie care are atat cada cat si o cabina de dus de colt in timp de livingul este deservit de un mic grup sanitar. Garajul este foarte incapator, astfel ca veti putea adaposti pe langa doua masini si alte aparate sau masini necesare pentru mentinerea curateniei in curte si gradina.

Sursa foto: http://hhomedesign.com