Case cu etaj si arhitectura deosebita

Casele moderne au atat o arhitectura frumoasa dar ofera si o foarte buna functionalitate a spatiilor, acesta fiind motivul principal pentru care numarul acestor tip de constructii a crescut in ultima perioada. Casele cu etaj sunt constructii mai mari, cu mai multe camere si dependinte care de obicei sunt alese de familiile cu mai multi copii si un venit peste medie. Va prezentam asadar in continuare o colectie de fotografii cu case cu etaj si o arhitectura deosebita care speram sa va incante. 

Casa cu etaj si decoratiuni din caramida


Aceste casa au un farmec si o frumusete aparte, oferind spatii generoase si elegante atat in interior cat si in exterior. Paleta de culori a acesor case este foarte variata, fiind folosite in general culorile calde precum bej, crem sau galben. Acoperisurile folosesc fie culori adiacente, fie contrastante pentru a scoate in evidenta casa chiar si intr-un peisaj aglomerat sau unul cu multa verdeata. Fatadele au diverse elemente decorative precum brauri, chei de bolta, coltari, cornise sau pilastri de diferite dimensiuni. Aceste decoratiuni exterioare sunt atat din piatra sau caramida aparenta cat si din lemn sau metal. Aceste case au multe ferestre de mari dimensiuni acare permit atat o buna aerisire a spatiilor interioare cat si o folosire eficienta a luminii naturale pe tot parcursul zilei. Balcoanele mari reprezinta o prelungire a spatiilor de relaxare din camere, unde veti putea sa va relaxati citind o carte sau admirand peisajul.

Avand in vedere ca dimensiunile mari ale caselor, si garajele sunt de obicei duble. Acestea pot amenajate la subsol sau la parterul caselor, iar daca terenul va permite chiar intr-o cladire separata. In gradina din jurul casei puteti amenaja diferite spatii de relaxare precum terase acoperite cu pergole sau amenajate sub copaci. Aleile mari pot fi placate cu piatra sau lemn pentru casele cu arhitectura traditionala sau cu pavele sau granit pentru cele mai moderne.

Sursa foto: http://hhomedesign.com