Proiect de casa cu 3 balcoane la mansarda


Casele cu mansarda sunt o solutie avantajoasa daca nu detineti o suprafata mare de teren. Pentru proiectul pe care urmeaza sa vi-l prezentam astazi aveti nevoie de o parcela de teren de aproximariv 485 mp, lungimea fiind de 24.9 metri iar latimea de 19.45 metri. Casa are o inaltime de 7.59 metri si un acoperis in doua ape cu o lucarna in partea stanga. Fatada are culoare alba, singura decoratiune diind braul din caramida care inconjoara casa. La mansarda se afla trei balcoane care ofera spatii suplimentare de relaxare.


Casa cu 3 balcoane la mansarda


La parter, bucataria se afla in fata intrarii si este deschisa spre dining, avand un bar care desparte cele doua zone. Diningul este incapator chiar si pentru o masa pentru 8 persoane, pe care o veti putea folosi la aniversari sau ocazii festive. Livingul este situat in partea din spate a casei si are iesire pe terasa semicirculara unde va veti putea servi micul dejun in diminetile de weekend. In living exista un semineu care va putea sa incalzeasca camera atunci cand vremea se raceste. Camera mica de la parter poate fi transformata in camera de joaca sau de studiu pentru cei mici. Intre garaj si holul principal se afla baia care deserveste intreg nivelul si camera centralei care poate fi folosita si ca un uscator de rufe. Garajul este mare, putand adaposti doua masini si alte unelte necesare pentru intretinerea curtii si gradinii.

Recomandare: Proiect de casa cu mansarda si doua balcoane

La mansarda se afla cele 3 dormtoare, fiecare avand iesire pe cate un balcon. Dormitorul matrimonial are si un dressing destul de incapator pentru garderoba ambilor parinti. Baia de la etaj este mare astfel ca veti putea amenaja doua chiuvete si o cada mare de colt. Deasupra garajului se afla un spatiu pe care il puteti amenaja dupa cum doriti. Veti putea avea fie un spatiu mare de depozitare sau o camera de oaspeti pentru bunicii sau fratii care va vor vizita.

Vezi si: Casa cu balcoane la mansarda-  proiect detaliat

Sursa foto si proiect: https://www.domowy.pl/projekty-domow/parterowe/domena-gracjan-2.html