Proiect casa fara egal cu 4 camere plus living


Proiectul pe care dorim sa vi-l prezentam astazi este o casa cu mansarda cu 4 camere si living care poate fi caminul ideal pentru o familie cu doi copii. Arhitectura exterioara este foarte simpla, fatadele avand o combinatie de doua culori: alb si bej. Acoperisul de culoare neagra scoate in evidenta constructia iar cele trei lucarne ofera geamuri mari dormitoarelor de la mansarda. Pentru a adauga putina culoare, exista glastre si suporturi de flori colorate atat la ferestre cat si pe terase. Terenul necesar pentru constructia acestei case trebuie sa aiba forma patrata, iar dimensiunile minime trebuie sa fie de 20.4 x 20.3 metri.


Casa cu mansarda si garaj dublu


Garajul de mari dimensiuni poate adaposti doua masini dar si cateva rafturi pe laterale pentru depozitarea diferitelor scule si unelte. Din garaj se poate intra pe hol, in camera centralei dar si intr-o mica camara racoroasa unde puteti depozita fructe, legume si alte alimente neperisabile. Langa intrare se afla o camera care poate fi amenajata in birou sau camera de studiu pentru copiii. Bucataria formeaza un open space in forma de L impreuna cu diningul si livingul. Din acest spatiu exista o usa dubla si doua usi glisante care ofera lumina naturala si iesire pe terasa mare din spatele casei. Parterul este deservit de o baie destul de mica dar care are totusi o cabina de dus.

Vezi si: Proiect de casa cu 4 dormitoare si terasa la etaj

La etaj se afla celelalte 3 dormitoare situate pe laturi diferite ale casei. Dormitorul matrimonial are peste 20 mp astfel ca veti putea amenaja un dressing pentru costume, camasi si alte haine care nu pot fi pastrate in sertare. Celelalte doua dormitoare sunt mai mici dar veti putea pune atat un pat pentru o persoana cat si un birou cu calculator. Baia de la mansarda este mai mare avand atat o cada mare cat si o cabina de dus de colt. Din baie se trece in uscator unde veti putea spala, usca si calca rufele intregii familii.

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare amplasate la mansarda

Cote parter

Hol intrare: 4.1 mp
Hol: 2.4 mp
Dormitor: 11.8 mp
Bucatarie: 9.8 mp
Dining: 14.4 mp
Living: 27.6 mp
Baie: 3 mp
Camara: 1.6 mp
Camera centralei: 6.1 mp
Garaj: 36 mp

Recomandare: Casa parter cu 4 dormitoare si suprafata utila de 98.76 mp

Cote etaj mansarda

Hol + scari: 5.4 mp
Dormitor: 20.7 mp
Dormitor: 17.6 mp
Dormitor: 14.2 mp
Baie: 7.1 mp
Uscator: 5 mp

Vezi si: Proiect de casa cu 4 dormitoare, garaj cu terasa si suprafata de 111.86 mp

Foto si proiect: http://hhomedesign.com