Proiect de casa mica si ieftina cu un dormitor si living cu suprafata de 63.5 mp


Proiectul pe care vi-l prezint in continuare este o casa care poate fi construita cu un buget redus. Dimensiunile reduse, acoperisul in doua ape si distribuirea pe un singul nivel fac din aceasta casa proiectul ideal de casa de vacanta sau de locuinta pentru familiile fara copii. Arhitectura exterioara in tonuri de maro este respectata atat de acoperis si tamplarie cat si de placarile cu lemn sau de terase.


Casa parter cu un dormitor si living vedere gradina


Trebuie sa mentionez ca daca bugetul va permite, puteti amenaja spatiul din pod care are  suprafata de 45 mp. Holul mic de la intrare are acces direct in camera centralei sau a boilerului, unde va puteti amenaja cateva rafturi pentru depozitare. Tot din hol se intra in dressingul mare care poate fi folosit de toti membrii familiei. Livingul are forma patrata, fiind astfel mai usor de amenajat.

Canapeaua si fotoliile destinate siestei si relaxarii sunt amplasate in apropierea usii glisante triple de sticla securizata care permite accesul pe tarasa. Diningul este amplasat langa fereastra dar are si o lustra interesanta, putand sa savurati preparatele delicioase atat la lumina naturala cat si la cea artificiala. Bucataria nu are usa, astfel incat va trebui sa folositi o hota performanta pentru a impiedica diferitele mirosuri sa intre in living.

Recomandare: 10 modele de canapele potrivite pentru orice living

Dormitorul si baia sunt separate de dining si bucatarie  printr-un hol care asigura linistea necesara odihnii si somnului. In plus, dormitorul are fereastra catre gradina, fiind mai aproape de natura. De pe terasa exterioara cu doua trepte se coboara in gradina, unde puteti amenaja alte spatii de relaxare sau de servire a mesei in functie de preferinte.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 63.5  m
Inatimea casei: 7.68 m
Cubaj net: 538metri cubi
Panta acoperis: 40 grade

Recomandare: Casa mica cu o camera si living cu suprafata de 48.6 mp

Cote constructie

Hol intrare: 3 mp
Hol: 0.9 mp
Baie: 5.1mp
Living + Dining: 31.5 mp
Dormitor: 12.2 mp
Bucatarie: 7 mp
Dressing: 3.8 mp
Camera centralei: 7.9 mp

Recomandare: Proiect casa mica doar cu parter si doua dormitoare cu suprafata de 77 mp

Sursa: http://extradom.pl proiect Murator C333 versiune WAJ3554