Proiect de casa cu garaj dublu si doua balcoane la mansarda


Proiectele de case cu forma neregulata ofera o utilizare mai eficienta a terenului disponibil dar si suprafete utile mai mari in comparatie cu casele cu forma dreptunghiulara sau patrata. Proiectul de astazi este o astfel de casa cu forma neregulata care este construita pe o parcela de teren cu dimensiuni de 22.02 x 28.92 metri.  Casa este construita pe doua niveluri si are cinci dormitoare si trei bai fiind ideala pentru familiile care au cel putin doi copii. Arhitectura exterioara combina nuanta pala de galben a peretilor cu maroul acoperisului, usilor si tamplariei, piatra naturala fiind folosita pentru completarea acestui decor inspirat.


Casa cu garaj dublu


La parter, holul de la intrare ofera acces atat intr-un mic dressing unde puteti pastra hainele si incaltamintea cat si in holul principal care are dimensiuni impresionante. In partea stanga se afla cele doua dormitoare care pot fi folosite ca birou sau biblioteca si care sunt despartite de o usa glisanta de mari dimensiuni. Tot printr-o usa glisanta se trece din hol in living, care are o suprafata ce depaseste 55 de metri patrati. Veti putea astfel sa amenajati atat un dining in apropierea semineului cat si o zona de entertainment in care mobilierul sa fie asezat in jurul televizorului. Bucataria este deschisa spre living dar are intrare in camera centralei care va putea sa fie folosita partial si pentru depozitarea alimentelor. Parterul este deservit de o baie de mici dimensiuni care are totusi o cabina de dus de colt. Garajul poate sa adaposteasca doua masini iar pe laterale puteti amenaja cateva rafturi de depozitare.

Recomandare: Proiect de casa moderna cu 5 dormitoare si garaj dublu

La mansarda, dormitorul matrimonial are un perete semicircular dar si acces pe balcon unde va veti putea bea cafeaua in diminetile frumoase de weekend. Celelalte doua dormitoare au forma dreptunghiulara si dimensiuni ideale pentru a fi amenajate in dormitoare pentru copii. Mansarda este deservita de doua bai din care cea mai mare are atat o cada cat si o cabina de dus de colt. Pentru depozitare veti putea folosi spatiul de deasupra garajului, unde veti putea amenaja si un uscator pentru uscarea si calcarea rufelor.

Vezi si: Casa pe un nivel cu trei dormitoare si garaj dublu

Informatii generale:

Suprafata totala: 346.60 mp
Inatimea casei: 8 m
Cubaj net: 1081 metri cubi
Deschidere minima a terenului pe care se poate construi: 28.92 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 22.02 m
Panta acoperis: 40/35 grade

Citeste si: Proiect de casa moderna doar cu parter si garaj dublu

Cote parter

Hol intrare: 8.9mp
Hol: 21.5 mp
Dormitor: 11.2 mp
Dormitor: 10.7 mp
Living + dining: 55.6 mp
Bucatarie: 18.2 mp
Hol: 4.3 mp
Camera centralei: 13.3 mp
Baie: 3.8 mp
Garaj: 43.2 mp

Vezi si: Proiect de casa parter cu 4 dormitoare si garaj dublu cu suprafata utila de 139.96 mp

Cote etaj mansarda

Hol + scari: 22.9 mp
Dormitor: 21.8 mp
Dormitor: 16.7 mp
Dormitor: 17 mp
Baie: 6 mp
Pod: 37.2 mp
Baie: 10.5 mp
Dressing: 5.7 mp

Sursa foto