Proiect de casa parter cu 4 dormitoare si garaj dublu cu suprafata utila de 139.96 mp

Proiectul casei pe care vi-l prezint in continuare are 4 dormitoare si poate fi casa unei familii care are isi doreste mai multi copii si are nevoie de un spatiu mare cu o functionalitate ridicata. Arhitectura moderna a cladirii este evidentiata de lambriul de lemn si placile de ceramica care scot in evidenta usile din lemn stratificat sau din sticla securizata. Pentru aceasta casa veti avea nevoie de o parcela de teren mai mare cu dimensiuni de 24.5 x 31.3 metri.Casa cu 4 dormitoare si garaj


 


La interior aceasta casa are foarte bine delimitate zona in care veti petrece mai mult timp ziua si zona pentru odihna. Astfel, holul de la intrare duce in dreapta catre un spatiu deschis care contine livingul si bucataria. Masa o puteti servi in zona de dining aflata intre bucatarie si living sau la masa tip bar din bucatarie atunci cand va grabiti.  Forma casei a facut posibila amenajarea unei terase acoperite care poate fi folosita tot timpul anului. Livingul permite accesul prin usi glisante pe terasa acoperita si pe terasa exterioara unde va puteti bucura de momente de liniste si relaxare.

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare si garaj dublu cu suprafata de 141.22 mp

Avand in vedere suprafata mare a casei, exista cateva incaperi care ofera diferite spatii de depozitare: un dressing spatios, un uscator unde puteti spala, usca sau calca rufele, o camara langa bucatarie si camera centralei. Dormitorul matrimonial are baie proprie, iar celelalte trei sunt deservite de o baie aflata pe hol. Unul din dormitoare are vedere spre curtea interioara mai linistita, putand avea destinatia de birou sau camera de studiu. A treia baie este situata pe holul de la intrare de langa living si bucatarie.

Garajul mare, dublu, are intrare atat in dressing cat si in camera centralei pentru a facilita transportul si depozitarea cumparaturilor.

Recomandare: Casa doar cu parter de 127 metri patrati cu trei dormitoare, terasa si garaj – imagini si proiect

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 139.96  m
Inatimea casei: 6.79 m
Cubaj net: 1203.7 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 24.5 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 31.3 m
Panta acoperis: 30 grade

Cote parter

Vestibul: 4.77 mp
Dressing: 4.92 mp
Hol: 10.61 mp
Living + Dining: 30.04 mp
Bucatarie: 12 mp
Camara: 2.22 mp
Hol: 10.66 mp
Dormitor: 7.87 mp
Dressing: 4.47 mp
Dormitor: 12.99 mp
Baie: 4.51 mp
Baie: 4.03 mp
Dormitor: 11.04 mp
Dormitor: 11.04 mp
Uscator: 4.90 mp
Baie: 3.89 mp
Camera centralei: 5.15 mp
Garaj: 34.50 mp

Recomandare: Proiect de casa fara etaj cu 4 camere si garaj dublu

Foto si proiect: http://archon.pl proiect Kalistemonach G2