Proiect de casa moderna cu terasa acoperita la mansarda

Proiectul pe care dorim sa vi-l prezentam astazi este o casa moderna cu 4 dormitoare si mansarda care se poate incadra cu usurinta intr-o zona rezidentiala aflata la periferia orasului. Pentru a putea construi aceasta casa veti avea nevoie de o parcela de teren cu latimea de 20.41 m si lungimea de 16.71 m.  Fatadele albe sunt decorate atat cu caramizi decorative gri cat si cu lemn, la mansarda existand doua balcoane mari care au balustrade din sticla securizata.Casa cu terasa la mansarda


La parter din holul principal ofera acces in toate camerele si dependintele de la acest nivel. In partea stanga se afla o bucatarie mare care este deschisa spre living dar care are si o mica camara pentru depozitarea diferitelor oale, tigai si aparate de gatit. Livingul are o suprafata de aproximativ 27.5 mp astfel ca veti avea suficient spatiu atat pentru un dining cat si pentru o zona de relaxare. Din living se poate iesi si pe terasa aflata pe una din lateralele casei unde va veti putea relaxa sau face siesta in zilele cu vreme frumoasa. Singurul dormitor de la parter se afla in partea dreapta a holului, pe aceeasi parte fiind situata si camera centralei care va putea sa fie folosita si pentru spalarea si uscarea hainelor. Parterul este deservit de un mic grup sanitar care este amplasat langa scari.

Recomandare: Casa cu 3 dormitoare si terasa deasupra garajului

La mansarda sunt amenajate celelalte trei dormitoare din care cel matrimonial are un dressing propriu. Dormitoarele mai mici au iesire pe balconul spatios de unde veti putea sa admirati natura de la inaltime. Baia de la mansarda are dimensiuni destul de mari, astfel ca veti putea instala o cada mare de colt. Din hol se poate iesi pe terasa acoperita unde va veti putea relaxa alaturi de familie si prieteni chiar si atunci cand vremea este mai pretentioasa. Avand in vedere ca aceasta casa nu este prevazuta cu un garaj, veti putea sa va construiti unul in apropierea intrarii principale, sau veti putea sa parcati masina la limita proprietatii.

Vezi si: Proiect de casa cu terasa mare deasupra garajului

Informatii generale:

Suprafata totala: 130.27 mp
Inatimea casei: 8.53 m
Cubaj net: 667.62 metri cubi
Deschidere minima a terenului pe care se poate construi: 20.41 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 16.71 m
Panta acoperis: 40 grade

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare si terasa la etaj

Cote parter

Hol intrare: 3.67 mp
Hol: 7.39 mp
Bucatarie: 12.81 mp
Camara: 1.92 mp
Living + dining: 27.49 mp
Dormitor: 11.32 mp
Camera centralei: 11.52 mp
Baie: 1.52 mp

Recomandare: Casa de vis cu 3 dormitoare si terasa la etaj

Cote etaj mansarda

Scari: 4.78 mp
Hol: 10.52 mp
Dormitor: 9.50 mp
Dressing: 2.33 mp
Dormitor: 11.13 mp
Dormitor: 13.66 mp
Dressing: 3.48 mp
Baie: 10.84 mp

Sursa foto