Proiect de casa cu 4 dormitoare si terasa la etaj


Alegerea proiectului pentru constructia unei case este o etapa foarte importanta deoarece acesta va trebuie sa raspunda atat cerintelor functionale cat si celor de natura estetica. Astazi va com prezenta un proiect pentru o casa eleganta cu mansarda si 4 dormitoare. Casa are o forma interesanta, aproape triunghiulara, si numeroase elemente decorative. Fatada este dominata de coloanele si pilastrii decorativi dar si de balconul mare care este decorat cu caramida aparenta. Aceaasi caramida este folosita si la braul inalt care inconjoara casa si care se completeaza bine cu celelalte culori deschise folosite la fatada.


Casa cu etaj si garaj


Parterul este foarte bine organizat, neavand foarte multe incaperi. Intrarea se face in livingul spatios de 20 mp, care este deschis pana la pod. Bucataria si diningul formeaza un spatiu comun astfel ca veti putea sa va intretineti invitatii in timp ce gatiti. Dormitorul de la parter poate fi camera de oaspeti pentru rudele sau prietenii care va viziteaza pentru mai multe zile. Parterul este deservit de un grup sanitar mic care se afla langa dormitor. Garajul este deschis pe latarale si in fata, dar il puteti inchide daca doriti sa va protejati masina in anotimpurile cu temperaturi scazute.

REcomandare: Proiect de casa parter cu 4 dormitoare si garaj dublu cu suprafata utila de 139.96 mp

La etaj se afla spatiul destinat odihnei si relaxarii. Dormitorul matrimonial este cel mai mare si are atat o baie proprie cat si acces pe balcon. Acesta ofera o terasa de mari dimensiuni unde va veti putea relaxa sau bronza in week-endurile calduroase sau va veti putea intretine invitatii in serile cu cer senin din sezonul estival. Celelalte doua dormitoare au dimensiuni identice si se afla in partea din spate a casei, beneficiind astfel de mai multa liniste. Intre ele se afla o baie in care veti putea pune o cada mai mica sau o cabina de dus. Camera centralei se afla de asemenea la etaj, dar are dimensiuni reduse adtfel ca nu o veti putea folosi si pentru depozitare. Vezi si: Proiect de casa cu mansarda cu 4 camere plus living si garaj

Foto si proiect: https://www.pinoyeplans.com/