Proiect de casa cu mansarda si doua balcoane


Proiectul despre care vrem sa discutam astazi este o casa cu 4 dormitoare la mansarda care se adreaseaza unor familii formate din 4-5 persoane. Constructia este simpla, cu un acoperis in doua ape si cu doua balcoane la mansarda, unul in fata casei si unul in partea stanga. Arhitectura fatadei foloseste o combinatie de culori pentru decorarea peretilor albi, atat la intrare cat si pe partea balconului lateral. Tigla are aceeasi gama de culori ca si balustradele de fier ale balcoanelor, tamplaria, usa garajului, braul de caramida sau scarile teraselor.


Casa cu 4 dormitoare


La parter, din holul de la intrare se trece direct intr-un open space care cuprinde un living si un dining spatios. Bucataria este semideschisa catre dining, fapt ce va facilita servirea diferitelor feluri de mancare pentru invitati. Diningul se afla intr-o zona cu multa lumina naturala oferita de cele patru geamuri inalte de sticla securizata. Canapeaua si fotoliile se afla in apropierea usii care duce pe terasa astfel ca ve veti putea relaxa in living bucurandu-va de briza racoroasa in zilele caniculare. Singurul dormitor de la parter se afla langa intrare astfel ca va putea fi folosit de rudele sau prietenii care va vor vizita. Baia de la parter se afla langa dormitor si are o cabina de dus care va putea sa fie folosita tot de catre invitati. Garajul are iesire in camera centralei care are dimensiuni generoase, putand sa fie folosita partial ca o camara sau debara.

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare amplasate la mansarda

La etaj, cele mai mari dormitoare au cate un dressing propriu unde va veti putea depozita hainele si papucii in mod organizat. De asemnea, aceste dormitoare au si iesire pe balcon, astfel ca veti putea sa admirati imprejurimile sau sa va relaxati in aer liber. La etaj se afla de asemenea o singura baie care are dimensiuni mai mari, putand sa puneti o cada mare sau una mai mica si o cabina de dus.

Recomandare: Proiect de casa cu mansarda – 5 dormitoare plus living si garaj dublu

Foto si proiect: http://www.archand.pl/tofi%203/projekt.htm