Proiect de casa cu 2 camere, 2 bai living si garaj


Proiectul pe care vi-l prezint astazi face parte din categoria caselor mici si confortabile care sunt la mare cautare in ultima perioada. Formele clasice, garajul mare si interiorul spatios fac din acest proiect casa ideala pentru o familie cu un copil. Arhitectura este dominata de frontonul larg ce acopera terasa, iar cromatica de culoare rosiatica a usilor de lemn si a podului. Suprafata construita a casei este de 159.14 mp si veti avea nevoie de o parcela patrata cu dimensiuni de 21.28 x 20.49 metri.


Casa mica cu 2 dormitoare si garajHolul de la intrare permite accesul in camera centralei si mai departe in garaj, unde puteti amplasa rafturi de depozitare in jurul masinii. Din holul principal se intra in spatiul deschis format din bucatarie, dining si living. Semineul amplasat in fata diningului poate crea o atmonsfera intima, necesara unei cine romantice. Din living se poate iesi pe terasa acoperita de aproximativ 24 mp, care va fi locul favorit de relaxare si servire a mesei in familie de primavara pana toamna tarziu.

Recomandare: Proiect de casa fara etaj cu 2 dormitoare si suprafata de 84 mp

Dormitorul matrimonial are dimensiuni generoase astfel incat puteti sa amenajati si un dressing pentru haine si accesorii. Al doilea dormitor poate fi camera copilului, birou sau camera de oaspeti in functie de necesitatile fiecarei familii. Baia mare se afla langa dormitoare si are atat o cabina mare de dus cat si o cada de colt. Grupul sanitar mic are doar WC si deserveste livingul putand fi folosit si de invitati.

Recomandare: Proiect de casa cu 2 camere, living, baie si bucatarie- totul in doar 74 mp

Terasa acoperita este completata de un semineu in aer liber, unde puteti petrece seri minunate alaturi de familie si persoanele dragi.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 76.88  m
Inatimea casei: 7.29 m
Cubaj net: 827 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 21.28 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 20.49 m
Panta acoperis: 30 grade

Recomandare: Casa fara etaj cu terasa si garaj – suprafata 70 mp

Cote constructie

Hol intrare: 4.85 mp
Hol: 4.21 mp
Bucatarie: 7.07 mp
Living + Dining: 25.17 mp
Hol: 2.7 mp
Dormitor: 9.73 mp
Dormitor: 18.34 mp
Baie: 4.76 mp
Baie: 1.85 mp
Camera centralei: 4.26 mp
Garaj: 19.41 mp

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare, living si garaj cu suprafata de 143.3 mp

Sursa: http://tooba.pl proiect Maja TGJ 695