Proiect de casa mica construita pe 3 niveluri


Daca aveti o suprafata de teren in panta atunci ar trebui sa luati in considerare constructia unei case pe mai multe niveluri. O astfel de casa construita pe 3 niveluri este si cea pe care o veti vedea in cele de urmeaza. Casa are o foma patrata si un acoperis in doua ape si poate fi construita pe o parcela de teren cu dimensiuni minime de 19.40 x 18.40 metri. Avand in vedere ca are patru dormitoare acest proiect este potrivit pentru familiile tinere si active care au cel putin doi copii.


Casa cu 3 niveluri


 

Arhitectura exterioara imbina culoarea calda a lemnului utilizat la usi obloane si balcon cu acoperisul si braul casei care au doua nuante de gri.

Parterul este foarte putin compartimentat, cel mai mare spatiu fiind ocupa de living si dining. Bucataria este deschisa atat spre hol cat si spre dining dar are su un mic bar unde copii vor putea sa serveasca micul dejun. In dining veti putea pune o masa mare pentru 8 persoane iar in living o canapea mare sau chiar un coltar. Dormitorul de la parter va putea sa fie folosit atat ca un birou cat si ca o camera de studiu pentru copii. Parterul este deservit de o baie mica, iar pentru haine si incaltaminte puteti folosi dressingul de langa intrare.

Recomandare: Proiect de casa eleganta cu mansarda si garaj la subsol

La mansarda se afla celelalte trei dormitoare din care doua au iesire pe balconul aflat pe una din lateralele casei. Baia de la mansarda este mai mare astfel ca veti putea sa instalati atat o cada mare cat si o cabina de dus de colt. La subsol se afla un garaj spatios unde veti putea amenaja si cateva rafturi pentru depozitarea unor scule si unelte. Din garaj se poate intra atat intr-un mic spatiu de depozitare aflat in partea din spate cat si in celelalte spatii de la subsol unde pe langa camera centralei veti putea sa amenajati o camara sau chiar o crama pentru pastrarea in conditii optime a vinului si a altor bauturi.

Informatii generale:

Suprafata totala: 114.20 mp
Inatimea casei: 9.40 m
Cubaj net: 752.20 metri cubi
Deschidere minima a terenului pe care se poate construi: 18.40 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 19.40 m
Panta acoperis: 42 grade

Citeste si: Casa de lux cu subsol, mansarda si un design contemporan

Cote subsol

Hol + scari: 2 mp
Hol: 2.3 mp
Crama: 9 mp
Camera centralei: 8.9 mp
Uscator: 6.7 mp
Garaj: 27.9 mp
Debara: 7.3 mp

Vezi si: Proiect de casa cu veranda si demisol

Cote parter

Hol intrare: 3.2 mp
Hol: 7.7 mp
Bucatarie: 13 mp
Living + dining: 23.8 mp
Dormitor: 11.3 mp
Baie: 3.9 mp
Dressing: 1 mp

Recomandare: Proiect casa cu mansarda si balcon deasupra intrarii

Cote etaj mansarda

Hol + scari: 5.7 mp
Baie: 6.1 mp
Dormitor: 10.7 mp
Dormitor: 15.3 mp
Dormitor: 12.5 mp

Sursa foto