Proiect de casa cu terasa mare deasupra garajului


Proiectele de case cu terase mari la mansarda sunt foarte interesante deoarece ofera un spatiu de relaxare departe de privirile vecinilor sau a trecatorilor. Un astfel de proiect doresc sa va prezint astazi. Este vorba despre o casa cu garaj si trei dormitoare la mansarda. Casa are un acoperis in doua ape, garajul avand un acoperis plat pe care se afla o terasa. Fatadele simple de culoare crem sunt decorate cu piatra cu diferite nuante de maro. Suprafata urila a casei este de 104.52 si trebuie sa aveti o parcela de teren cu dimensiuni minime de 19.60 x 22.40 metri.


Casa cu terasa pe garaj


 

Parterul are diferite spatii functionale care pot fi folosite pe parcursul zilei. Astfel, livingul cu dining ocupa cea mai mare suprafata in timp ce bucataria are si un mic bar unde copii vor putea lua micul dejun in dimineatile cand merg la scoala. La parter exista usi si geamuri mari de sticla securizata astfel ca veti folosi mai putin lumina artificiala. Diferitele dependinte de la parter vor putea fi folosite pentru depozitare. Astfel camara este pentru alimente, dressingul pentru haine iar camera centralei si garajul pentru diferite aparate sau unelte ncecesare intretinerii gradinii.

La etaj dormitorul matrimonial are iesire pe terasa mare situata deasupra garajului. Aici veti putea pune o masa pentru a putea servi cafea in diminetile cu cer senin sau hamace si sezlonguri pentru relaxare. Celelalte doua dormitoare au aceleasi dimensiuni, astfel ca nu va exista motiv de cearta intre copii. Toate camerele de la etaj sunt deservite de o singura baie, in timp ce parterul are de asemenea un mic grup sanitar. In spatele garajului se afla o alta terasa acoperita unde veti putea sa va petreceti timpul alaturi de familie sau prieteni chiar si atunci cand vremea nu este foarte frumosa.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 104.52 mp
Inatimea casei: 8.84 m
Volumul casei: 457.28 m
Deschidere minima teren in vederea construirii: 19.60 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 22.40 m

Sursa foto: http://hhomedesign.com