Casa frumosa cu fatada de caramida


Proiectul pe care va propun sa il vedeti in continuare este o casa doar cu parter si pod care poate fi un potrivita pentru o familie cu doi copii. Arhitectura exterioara este foarte frumoasa, fatadele fiind partial decorate cu caramaida decorativa. Acoperisul de culoare rosie are o lucarna pentru a oferi livingului un tavan mai inalt. In fata casei exista si un spatiu placat cu caramida unde veti putea pune diferite vase cu flori sau plante decorative de diferite culori. Pentru aceasta casa cu dimensiuni de 12.10 x 15.20 metri veti avea nevoie de un teren cu o lungime de 24.4 metri si o latime de 21.2 metri.


 

Casa cu fatade placate cu caramida


Intrarea se face intr-un living spatios care are un semineu care va putea crea o atmonsfera calduroasa si romantica in apropierea sarabatorilor de iarna. Din living se poate iesi prin usa glisanta din sticla securizata pe terasa din spatele casei unde veti putea sa luati micul dejun sau cina mai aproape de natura. Aceasta terasa este destul de mare asstfel ca veti putea pune si fotolii sau sezlonguri unde va veti putea relaxa fara sa fiti deranjati. Bucataria este partial deschisa catre dining astfel ca va trebui sa aveti o hota puternica pentru a absorbi mirosurile de la diferitele feluri de mancare. Fiecare camera are cel putin o fereastra semi-arcuita mare astfel ca veti putea folosi lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Garajul are aproape 17 metri astfel ca veti putea depozita langa masina diverse scule si aparate care sunt necesare intretinerii gradinii si teraselor. In lateralul casei se afla o terasa acoperita cu o pergola de lemn unde veti putea sa va asundeti de soare in zilele toride de vara. Un alt spatiu de depozitare este reprezentat de pod care are mai multe ferestre care asigura o buna iluminare pe parcursul zilei.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 141.58 mp
Inatimea casei: 7.80 m
Volumul casei: 593.68 m
Deschidere minima teren in vederea construirii: 21.20 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 24.40 m

Sursa foto: http://hhomedesign.com