Casa cu latime mica pentru un teren ingust


Proiectul unei case trebuie sa fie adaptat atat unui buget dar mai ales dimensiunilor parcelei de teren pe care urmeaza sa o construiti. Atfel, o parcela de teren ingusta va insemna intotdeauna o casa cu forma alungita, in care de obicei terasa si gradina se afla in fata sau in spatele casei. Un astfel de proiect este cel pe care dorim sa vi-l prezentam astazi. Este vorba despre o casa doar cu parter si o suprafata utila de 106.20 mp. Aceasta casa doar cu parter poate fi proiectul ideal atat pentru familiile care au copii mici cat si pentru persoanele in varsta care se deplaseaza mai greu pe scari.


Casa ingusta cu parter


Aceasta casa are o structura moderna, acoperisul avand doua parti cu inaltimi diferite. Arhitectura exterioara este de culoare alba, singurele decoratiuni fiind coloana si o parte din fatada de la intrare care sunt placate cu caramida aparenta de culoare gri. In fata puteti sa va amenajati o mica gradina cu plante decorative, accesul pietonal facandu-se pe aleea din fata garajului. In spatele casei exista un gazon unde veti putea sa puneti cateva sezlonguri pentru relaxare sau unde vati putea amenaja un mic loc de joaca pentru copii.

Designul interior pastreaza aceeasi coloristica ca si exteriorul, contrastul fiind asigurat de mobilierul de culoare maro. Bucataria formeaza un spatiu deschis catre living, avand un bar mare unde toti membii familiei vor putea servi micul dejun. Bucataria are o mica camara cu rafturi unde veti putea depozita atat vase si ustensile pentru gatit cat si borcane cu muraturi, gemuri sau tocane. Baia este la fel de moderna, culorile deschise dand impresia unui spatiu mai mare decat este in realitate. Cabina de dus are dimensiuni mari in timp ce fereastra va asigura o aserisire buna astfel ca nu va exista riscul crearii de condens sau mucegai.

Sursa foto: http://hhomedesign.com