Casa tip bungalow cu 3 dormitoare si garaj


Casele tip bungalow sunt constructii mai mici, ale caror costuri de constructie nu sunt foarte ridicate. Proiectul pe care vrem sa vi-l prezentam astazi este o astfel de casa cu 3 dormitoare si 3 bai. Aceasta casa poate fi un proiect potrivit pentru o familie cu unul sau cel mult doi copii. Arhitectura exterioara foloseste la fatada culori calde, contrastul fiind asigurat de acoperisul de culoare verde inchisa. Coloanele si unii pereti sunt decorati cu piatra, iar ferestrele au ancadramente care le scot in evidenta. Exista mai multe arcade sustinute de coloane atat un partea din fata a casei cat si in partea stanga unde se afla garajul si terasa.


Bungalow cu 3 camere si garaj


Aceasta casa este construita in partea din fata a proprietatii, langa calea de acces, curtea si gradina fiind in spatele casei. Garajul este semideschis si nu este foarte mare, avand dimensiuni de 3.35 x 3.8 metri. Daca terenul va permite, puteti sa amenajati un garaj mai mare pe care sa il si inchideti. La interior, spatiile sunt foarte bine organizate, oferind o foarte buna functionalitate si un confort ridicat. In partea din fata a casei se afla bucataria si livingul, in timp ce dormitoarele se afla in partea din spate a casei, beneficiind de mai multa liniste. Din living se poate iesi pe terasa acoperita unde veti putea servi micul dejun sau cina mai aproape de natura.

Dormitorul matrimonial este mai mare, avand si o baie proprie. Celelalte doua dormitoare si livingul sunt deservite de doua bai, din care cea mai mare are o cada de colt si o cabina de dus. Dormitoarele sunt amenajate modern, avand ferestre mari care permit o buna folosire a luminii naturale pe tot parcursul zilei. Designul interior foloseste o combinatie de alb cu maro, care se completeaza perfect cu mobilierul de culoarea lemnului.

Sursa foto: http://hhomedesign.com