Proiect de casa eleganta doar cu parter si garaj

Fiecare persoana are o idee despre cum ar arata casa ideala, astfel ca este destul de greu de gasit un proiect care sa corespunda cu toate cerintele noastre. Exista insa si proiecte de case foarte frumoase care nu necesita nicio modificare. Un astfel de proiect este casa pe care vrem sa v-o prezentam in continuare. Este vorba despre o casa eleganta pe un singur nivel cu trei dormitoare si garaj. Arhitectura exterioara este simpla dar foarte atragatoare, fatadele fiind decorate cu caramida aparanta in tonuri maronii. Acoperisul in patru ape are o nuanta mai inchisa dar se potriveste perfect atat cu peretii albi cat si cu cei placati cu caramida.Casa decorata cu caramida


In partea din fata a casei, langa intrare, se afla garajul care poate adaposti o masina si camera centralei undei veti putea sa spalati sau sa uscati rufele. Bucataria este are o mica camara unde veti putea depozita atat alimente neperisabile cat si diverse vase pe care le folositi la gatit. In bucatarie este un mic bar unde copii pot servi micul dejun atunci cand se grabesc la scoala. Livingul si diningul formeaza un open space mare astfel ca veti putea pune chiar si o masa pentru 8 persoane. Casa este prevazuta cu doua seminee, unul interior in living si unul exterior pe terasa. Veti putea astfel sa creati o atmonsfera calduroasa pentru invitatii dumneavoastra atat in interior cat si in exterior.

Dormitorul matrimmonial se afla in partea din spate a casei astfel ca va veti putea odihni fara sa fiti deranjati. Acest dormitor are si o baie proprie mica care este prevazuta cu o cabina de dus de colt. Celelalte doua dormitoare sunt mai mici, dar veti putea pune atat un pat pentru o persoana cat si un birou pentru calculator. A doua baie este mai mare si deserveste celelalte dormitoare cat si livingul.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 127.18 mp
Inatimea casei: 7.41 m
Volumul casei: 350.62 m
Deschidere minima teren in vederea construirii: 20.38 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 26.86 m
Panta acoperis: 30 grade

 

Cote parter

Hol intrare: 3.72 mp
Hol: 11.35 mp
Bucatarie: 9.89 mp
Camara: 0.66 mp
Living + Dining: 33.84 mp
Dormitor: 12.11 mp
Baie: 4.02 mp
Dormitor: 11.16 mp
Dormitor: 11.16 mp
Baie: 5.72 mp
Camera centralei: 4.46 mp
Garaj: 19.10 mp

Foto si proiect: http://hhomedesign.com