Casa de vis cu 3 dormitoare si terasa la etaj


Proiectul pe care doresc sa vi-l prezint astazi este unul deosebit de interesant. Este vorba despre o casa cu mansarda cu 3 dormitoare si terasa deasupra garajului. In afara de garaj, constructia este simpla, cu un acoperis in doua ape si o lucarna de dimensiuni medii pe o laterala. Arhitectura foloseste culori neutre, fatadele fiind albe iar mansarda fiid placata cu lemn. Exista totusi si cateva elemente moderne precum peretele placat cu granit care mascheaza garajul sau sticla opaca care margineste terasa situata pe garaj. Pentru constructia acestei case veti avea nevoie de o parcela de teren mai ingusta cu dimensiuni de 13.5 x 24.2 metri.


Casa cu mansarda si garaj


La parter nu exista niciun dormitor, iar cea mai mare suprafata este ocupata de living si dining. Bucataria nu este foarte mare si este partial deschisa spre hol. Livingul are un semineu situat in apropierea zoneu de relaxare formata din canapea, fotolii, masuta de cafea si televizor. Din living se poate iesi pe terasa din spatele casei prin cele doua usi glisante din sticla securizata. Aici va veti putea odihni dupa zilele obisitoare sau va veti putea relaxa in weekend alaturi de familie si prieteni. Garajul poate adaposti o singura masina dar si cateva rafturi pentru depozitare pe laterale. Din garaj se intra in camera centralei care poate fi folosita partial ca si camara sau uscator.

Vezi si: Proiect casa de vis cu 3 dormitoare si garaj

La mansarda se afla cele trei dormitoare din care cel matrimonial este cel mai mare. In plus, aceasta camera are un dressing propriu si acces pe terasa mare de deasupra garajului. Aici veti putea sa va bronzati, sa cititi sau sa admirati natura fara sa fiti deranjati de privirile curioase ale trecatorilor. In casa sunt doua bai, un grup sanitar mic la parter si o baie mare cu cada si cabina de dus care deserveste toate camerele de la mansarda.

Cote parter

Hol intrare: 4.27 mp
Hol: 6.05 mp
Bucatarie: 8 mp
Living + dining: 25.07 mp
Baie: 0.81 mp
Camera centralei: 5.20 mp
Garaj: 20.40 mp

Vezi si: Casa cu 3 dormitoare si mansarda cu suprafata de 117 mp – proiect superb

Cote etaj mansarda

Hol + scari: 8.79 mp
Baie: 6.33 mp
Dormitor: 10.52 mp
Dressing: 2.96 mp
Terasa: 20.21 mp
Dormitor: 8.42 mp
Dormitor: 8.31 mp

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare, garaj cu terasa si suprafata de 111.86 mp

Foto si proiect: http://domeria.pl/projekt-dom-przy-migdalowej-i2241.html