Casa parter cu 4 dormitoare si suprafata utila de 98.76 mp

Model casa cu parter si 4 dormitoare


Daca doriti sa construiti o casa fara etaj cu o structura bine echilibrata si fara solutii pretentioase, acesta poate fi proiectul pe care il cautati. Aceasta casa eleganta cu ferestre mari si finisaje de bun gust are o utilizare buna a spatiului cu acces facil chiar si pentru copiii mici. Dimensiunile casei sunt perfecte pentru o familie medie cu 1-2 copii, arhitectura incadrandu-se perfect intr-o curte cu multa verdeata in oras sau in afara lui.Holul de la intrare asigura accesul in holul principal si in camera centralei sau a boilerului in functie de solutiile de incalzire pe care le aveti la dispozitie. Neavand garaj sau alte spatii de depozitare, va trebui sa folositi aceasta camera si pe post de camara sau debara. Bucataria este semi deschisa, comunicand cu livingul si cu holul, ceea ce poate fi un avantaj atunci cand doriti sa pregatiti un preparat surpriza pentru familie sau prieteni.

Recomandare: proiect de casa cu 4 camere si suprafata de 108.8 mp

Livingul de forma dreptunghiulara are dimensiuni generoase astfel incat puteti sa organizati un dining in zona mai luminoasa situata langa usa catre terasa din spatele casei. Fiind cea mai folosita camera din casa, livingul va beneficia si de atmonsfera creata de semineul functional care are si rol decorativ.

Dintr-un alt hol mare se intra in cele patru dormitoare si in cele doua bai. In afara camerei matrimoniale si a dormitoarele copiilor, cea mai mica camera poate fi folosita de persoanele care va vor veni in vizita. Baia mica poate fi amenajata special pentru copii, iar cea mare cu dus si cada va fi folosita de celelalte persoane.

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 98.76  m
Inatimea casei: 7.46 m
Cubaj net: 729.19 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 10.31 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 14.61 m
Panta acoperis: 36 grade

Cote parter

Vestibul: 3.51 mp
Camera centralei: 2.69 mp
Hol: 4.21 mp
Hol: 6.91 mp
Bucatarie: 10.01mp
Living: 26.27 mp
Baie: 1.97 mp
Baie: 5.30 mp
Dormitor: 10.29 mp
Dormitor: 12.14 mp
Dormitor: 10.26 mp
Dormitor: 7.89 mp

Foto si proiect: http://tooba.pl proiect Anzio Termo versiune TSQ-294

2 Replies to “Casa parter cu 4 dormitoare si suprafata utila de 98.76 mp”

  1. 1
    vulturar

    superba chiar ce am dorii sa fc un pret la gata /cheie aproximativ dep de mat folosite etc va rog frumos si din caramida sau din metal daca faceti totul e ok ca si dim camerele sa fie 4m/4m nu ne trebuie asa mari si am avea cam 30 ,000 euro ce avemnoi cu creditul de banca ce ne da dif pana 30 000euro ,max sa ne ziceceti daca ne incadram cat de cat multumesc

+ Leave a Comment