Idei creative din sticle de plastic


Foarte multa lume arunca peturile de plastic dar acestea sunt foarte poluante pentru mediul inconjurator. Pentru a le recicla puteti sa le duceti la diferite centre de colectare sau macar sa le aruncati in containerele speciale furnizate de primarii. Un alt mod de a recicla sticlele de plastic este sa le folositi la crearea unor decoratiuni unice pentru casa si gradina. Pentru a crea o astfel de decoratiune aveti nevoie de putina indemanare si de multa imaginatie. Pentru a va ajuta, va vom prezenta in continuare o colectie de fotografii cu decoratiuni facute din sticle de plastic. 1. Cutii de bijuterii

Faceti cutii de bijuterii in forma de mere din partea inferioara a sticlelor din plastic.

Cutie de bijuterii din sticle de plastic

 1. Suporturi pentru lumanari

Taiati o sticla de plastic si umpleti-o cu nisip sau cu diferite bile din sticla. Apoi asezati lumanarea inauntru si veti avea o decoratiune superba pentru living sau dining.

Suport lumanari din sticla de plastic

 1. Vaze de flori

Taiati o sticla de plastic pe jumatare si apoi incercati sa taiati fasii lungi de aceeasi marime. Pliati aceste fasii de plastic si veti avea o vaza superba pentru florile preferate. Vezi si: Vaze din trunchiuri de copac pe care le puteti face singuri

Vaza din sticla de plastic

 1. Vas de flori

Pentru aceast proiect aveti nevoie de o sticla de plastic si un CD. Taiati sticla incercand sa creati un model si apoi lipiti dopul de CD. Vopsiti-o in diferite culori si plantati flori sau plante aromatice pe care le puteti creste in bucatarie sau pe balcon.

Vas de flori din sticla de plastic

 1. Picturi

Folositi sticlele de plastic pentru a va exprima creativitatea prin diferite picturi cu flori. Forma inferioara a sticlei poate crea tablouri cu flori superbe.

Pictura cu sticla de plastic

 1. Mici sere sau straturi de flori

Acoperiti vasele cu flori cu partea superioara a sticlelor pentru a crea mici sere de plante si flori sau faceti diferite straturi inaltate de flori cu ajutorul unor sticle de plastic vopsite in diverse culori.

Mini sera din cu sticle de plastic

 1. Gradini verticale

Plantati florile preferate in sticle de plastic si agatati-le de diverse plase sau suporturi pentru a crea o gradina verticala superba.

Gradian verticala din sticle de plastic

Gradina verticala plante din sticle de plastic

 1. Bomboniera

Vopsiti partile inferioare a unor sticle din plastic in roz si prindeti-le de un suport pentru a crea o bomboniera deosebita care cu siguranta va fi admirata.

Bomboniera din sticla de plastic

 1. Punga pentru cereale

Taiati gatul unei sticle si treceti-l printr-o punga pentru a va tine cerealele pentru micul dejun fara a exista riscul sa le varsati.

Punga cerelae cu dop din sticla de plastic

 1. Suport pentru clestii de rufe

Taiati un bidon de plastic si prindeti doua snururi pentru a crea un excelent suport de clesti pentru rufe.

Suport clesti din bidon de plastic

 1. Suport bijuterii

Prindeti mai multe parti inferioare ale unor sticle de plastic de o tija de metal pentru a crea un superb suport pentru bijuteriile doamnelor si domnisoarelor.

Suport bijuterii din sticle de plastic

Speram ca v-au placut aceste idei pentru folosirea sticlelor de plastic si ca le veti incerca sa creati si dumneavostra cateva dintre acestea.

Sursa foto