Idei creative pentru refolosirea obiectelor vechi din bucătărie

In bucatarie folosim multa vesela, tacamuri si alte recipiente care ruginesc, se ciobesc, se strica si trebuie inlocuite odata la cativa ani. Pentru a nu arunca toate aceste obiecte puteti sa le refolositi pentru a crea decoruri unice pentru casa, balcon sau terasa. Astfel, canile, sticlele, tigaile, lingurile si alte ustensile de bucatarie se pot transforma in diferite decoratiuni care vor aduce un plus de unicitate si va vor infrumuseta casa. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu decoruri inovative cu obiecte reciclate din bucatarie.Suporturi terasa din ibrice


Sticlele de vin de diferite culori se pot transforma intr-un sistem de iluminare pentru bucatarie. Indepartati partea inferioara a sticlelor si prindeti-le de o placa de lemn care a fost gaurita anterior. Introduceti becurile in sticle si prindeti placa de tavan cu lanturi de fier pentru a crea un decor rustic si inovativ. Nu aruncati nici dopurile de pluta deoarece cu ajutorul lor se poate crea o mica gradina verticala cu plante suculente. Alte sisteme de iluminare se pot crea prin folosirea unor farfurii si cani de cafea, a unor site si strecuratori sau a unor tigai care se agata de tavan sau se prind de perete.

Recomandare: Obiecte decorative din sticle de sticla – idei pentru o gradina frumoasa

Suporturi de lumanari deosebite pot fi create din polonice vechi sau teluri care fie se prind de un suport de perete, fie se agata de tavan. Pentru flori, puteti crea mici vase de flori decorative din cani de cafea cu diferite modele. Alte suporturi de flori interesante se pot face din partea superioara a sticlelor de plastic prinse intre ele si agatate de tavan. Un fund vechi din lemn poate deveni un suport foarte bun pentru tableta, in timp ce lingurile vechi pot fi folosite la crearea unui cuier sau a unui decor pentru balcon. Pentru terasa puteti crea minunate suporturi de flori din ibrice vechi de cafea de diferite culori.

Speram ca v-au placut aceste fotografii si ca va ganditi deja sa creati diferite decoratiuni cu obiectele vechi din bucataria dumneavostra.

sursa foto: