Idei pentru transformarea blugilor vechi in obiecte decorative


Blugii sunt poate cea mai populara piesa vestimentara iar materialul din care sunt facuti este extrem de versatil. Acesta poate avea diverse grosimi, nu se sifoneaza, este foarte rezistent si nu ramane patat. Toata lumea are blugi vechi pe care ii arunca dar stiati ca puteti sa ii folositi pentru crearea unor decoratiuni pentru casa? Astfel, blugii sau camasile si gecile din acest material se pot folosi pentru imbracarea unor piese de mobilier sau decoratiuni. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu decoratiuni din blugi care speram sa va inspire.


Cosuri din blugi


O prima decoratiune pentru care aveti nevoie de mai multe perechi de blugi este imbracarea unor piese de mobilier vechi si uzate in blugi. Astfel puteti imbraca diferite scaune, taburete sau chiar canapele mai mici in blugi care astfel vor capata un aspect inedit. Daca nu aveti prea multa materie prima puteti sa imbracati o perna decorativa careia sa-i atasati si o curea. Cu putina imaginatie puteti face niste pernute in forma de animale pe care copiii le vor adora. Tot din blugi puteti face alte obiecte decorative precum inimioare sau coroane de flori pentru usi.

Recomandare: Idei pentru crearea unor decoratiuni ieftine dar de mare efect

Un alt mod de a folosi blugii este sa faceti un suport de cani sau pahare din bucati de material impletite. Tot in acelasi mod puteti face si un covoras pentru usa de la intrarea in casa sau covoare rotunde pentru living sau camerele copiilor. Daca aveti blugi vechi de la copii puteti sa asezati ghivecele de flori in ele si sa creati niste decoratiuni superbe pentru balcon sau gradina. Tot din blugi puteti face suporturi pentru chei sau ochelari de soare sau diferite cosuri pentru cosmetice, scule si unelte.

Recomandare: 6 lucruri pe care sa le elimini din living pentru a obtine un spatiu cat mai aerisit si confortabil

Speram ca v-au placut aceste fotografii si ca v-au convins sa incercati sa creati si dumneavostra o astfel de decoratiune din blugi.

Sursa: