Dulapuri si rafturi pentru balcon – modele superbe


Balcoanele apartamentelor sunt de obicei spatii mici lasate neamenajate. Aici se depoziteaza diferite cutii si obiecte care nu se folosesc des, astfel ca acestea devin spatii aglomerate si insalubre. Daca doriti sa va amenajati balconul si sa-l transformati intr-un spatiu functional si organizat, primul lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare este mobilierul. Exista multe solutii moderne prin care mobilierul poate maximiza un spatiu mic, iar in continuare va vom prezenta cateva idei din care speram ca va veti putea inspira.


Dulapuri bej balcon


Mobilierul pentru balcon nu este foarte diferit de cel pentru apartamentele mici. Exista dulapuri si rafturi integrate in perete care se incadreaza foarte bine intr-un spatiu ingust. De obicei, dulapurile si rafturile pentru balcon se amplaseaza pe cele doua lalerale pentru a nu obstructiona vederea si a permite folosirea luminii naturale. Balcoanele sunt spatii expuse la temperaturi ridicate astfel ca este important ca materialele din care este facut mobilierul sa fie rezistente.

Recomandare: Balcoane inchise – idei de amenajare excelente pentru apartamentul tau

Aceste dulapuri sunt facute de cele mai multe ori din PAL sau MDF datorita rezistentei ridicate la caldura si umiditate. In plus aceste materiale sunt usor de modelat si pot avea diverse culori care sa se potriveasca cu arhitectura balconului. Exista si dulapuri pentru balcon care combina lemnul cu sticla sau oglinda pentru un design modern si elegant. Veti putea astfel sa depozitati diferite lucruri intr-un mod organizat, ferite de privirile invitatilor. In plus, unele rafturi pot deveni suporturi pentru ghivecele de flori sau diferite decoratiuni care vor infrumuseta acest spatiu. Astfel, balconul va deveni locul dumneavostra preferat de relaxare in special in perioada estivala.

Recomandare: Mobilier multifunctional – idei de economisire a spatiului din casa

Speram ca v-au placut aceste fotografii si ca v-ati facut deja un plan pentru mobilierul care va transforma balconul intr-un spatiu functional si organizat.

Sursa  foto: