Casa cu etaj si 5 dormitoare – proiect detaliat cu poze cu interiorul


Proiectele de case cu 5 dormitoare  sunt cel mai adesea cautate de familiile cu trei copii, camera suplimentara fiind amenajata in camera de joaca sau de studiu. Proiectul de astazi face parte din aceasta categorie de case, avand un dormitor la parter si patru la etaj. Arhitectura exterioara este simpla, parterul fiind varuit in alb iar mansarda fiind imbracata in lemn.


Casa cu 5 dormitoare


 

In plus, in spatele casei exista un perete aproape in intregime din geamuri de sticla securizata care vor lasa sa intre lumina naturala pe tot parcursul zilei.

La parter, bucataria ingusta este deschisa spre dining care are cam aceeasi suprafata cu livingul. Numeroasele ferestre pana in tavan din living vor trebui acoperite cu draperii groase pe timpul zilelor calduroase. Semineul din metal aflat in zona de relaxare va putea fi folosit pentru incalzire sau doar pentru a crea o atmonsfera primitoare. Singurul dormitor de la parter nu are dimensiuni foarte mari, putand fi folosit de copii sau de oaspeti. Dependintele sunt o camara si camera centralei care are intrare atat din hol cat si de pe terasa din fata casei.

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare si garaj dublu cu suprafata de 141.22 mp

La etaj, dormitorul matrimonial este cel mai luminos, avand trei ferestre mari spre balcon. Toate camerele de la etaj au dimensiuni mari astfel incat veti putea sa amplasati sifoniere si dulapuri pentru garderoba intregii familii. Fiecare nivel este deservit de o baie, in cea de la mansarda putand sa amplasati atat o cada mare cat si o cabina de dus.

In spatele casei exista o terasa acoperita unde puteti servi micul dejun sau cina aproape de natura. Aceasta se continua cu o terasa cu pardoseala din lemn unde va puteti relaxa sau citi o carte pe un sezlong.

Recomandare: 6 modele de balansoare de gradina

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 115.95 mp
Inatimea casei: 7.93 m
Cubaj net: 600.40 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 19.20 m
Panta acoperis: 40 grade

Recomandare: Proiect de casa doar cu parter si trei dormitoare fara garaj cu suprafata de 88 mp

Cote parter

Hol intrare: 3.35 mp
Hol: 3.15 mp
Camara: 1.80 mp
Bucatarie: 8 mp
Living + Dining: 27.05 mp
Dormitor: 8.15 mp
Baie: 3.10 mp
Camera centralei: 7.75 mp

Recomandare:  Casa cu mansarda trei dormitoare si garaj cu terasa cu suprafata de 104.52 mp

Cote etaj mansarda

Hol si scari: 6.15 mp
Dormitor: 9.65 mp
Dormitor: 9.20 mp
Dormitor: 12.15 mp
Dormitor: 9.60 mp
Baie:  6.85 mp

Foto si proiect: http://bank-projektow.pl proiect Papirus III CE