Idei inteligente si creative de depozitare sub scara interioara

Ideile pe care vi le-am pregatit azi sunt menite sa vina in ajutorul dumneavostra. Acestea va vor ajuta sa folositi inteligent spatiul nefolosit din casa.Nu conteaza stilul pe care l-ati ales in amenajare. Traditionala sau moderna, casa trebuie sa beneficieze si sa se bucure de toate aceste idei. Haideti sa vedem impreuna aceste exemple cu adevarat minunate care va vor incanta.

Puteti salva mult spatiu in casa doar pozitionand televizorul pe un raft sub scara, daca acesta trece prin living-ul dumneavoastra. Astfel, telezivorul si scara vor deveni un tot unitar si va fi punctul de focalizare in camera.

Daca sunteti fericitul posesor al unei case cu etaj, si cautati sa va faceti casa sa arate intr-un mod cat mai creativ si unic cu siguranta va trebui sa va ganditi la optiunea montarii unui semineu sub scara interioara. Scara nu trebuie sa fie neaparat in living sau holul principal. Aceasta se poate integra la fel de bine si in decorul bucatariei. Spatiul de sub aceasta poate fi folosit pentru dulapuri sau o mica camara.

Dulapurile si bibliotecile pot fi aranjate sub scara la fel de bine ca si dulapurile din bucatarie. Aici va puteti depozita diferite obiecte si astfel casa dumneavostra va fi mai curata, organizata si aranjata. De asemenea, tot in acest spatiu de sub scara interioara va puteti amenaja un birou, un spatiu intim doar pentru dumneavostra.

In loc sa va asezati bicicleta pur si simplu sub scara, o puteti agata de scara printr-un sistem de prindere. Aceasta va va servi in cele din urma, in momentele in care nu o folositi, drept obiect decorativ. O idee exceptionala !

O solutie buna pentru spatiul de sub scari este amenajarea unei biblioteci. Optimizati spatiul de sub scara si transformati-l intr-o biblioteca mica pe care toate lumea o va indragi. Cartile dumneavostra vor fi in locul potrivit si vor fi puse in ordine. Acum, acestea vor ocupa un loc de cinste, unic,in casa voastra.

Daca nu aveti o camera in plus pentru amenajarea unui birou, spatiul de sub scara este locul ideal pentru acesta. Creati un mic birou, pe comanda, confectionat de dumneavostra sau chiar si modular. Acesta va fi locul dumneavoastra privat unde nimeni nu va va deranja. Nu este necesara o camera intreaga pentru a va personaliza si amenaja un loc din casa doar pentru nevoile voastre.

Ati gasit o idee preferata? Personal raman la ideea de biblioteca…

 

Surse foto: www.pinterest.com