Proiect casa mica cu mansarda de 115 mp + fotografii cu interiorul


Proiectul de casa prezentat in cele ce urmeaza este cel al unei locuinte cu parter si mansarda fara garaj. Suprafata ei este de aproximativ 115 metri patrati utili ceea ce o face ideala pentru familii mai mici sau pentru cei care au loturi de dimensiuni reduse sau medii. Casa are o forma clasica cu acoperis inclinat in doua ape ceea ce o face extrem de usor de construit.


 

Proiect casa cu mansarda 115 mp


 

Fiind o casa cu doua nivele are avantajul ca zonele di zi si de noapte sunt bine delimitate intre ele, oferind proprietarilor intimitatea necesara.

Zona de zi este compusa dintr-un living spatios , dupa cum se poate observa si in galeria cu imagini, ce comunica cu bucataria deschisa dotata cu o insula spatioasa care face ca pregatirea meselor sa fie o adevarata placere. Locul pentru servirea mesei se afla in bucatarie si este compus dintr-o masa cu scaune. Un element central al intregului design il reprezinta semineul care se afla in sufragerie oferind intregului interior o atmosfera unica. La parter se mai afla o camera suplimentara ce poate fi folosita ca si dormitor pentru invitati sau ca birou.

Baile sunt in numar de doua , cate una pentru fiecare nivel. La etaj 4 camere comfortabile intrunesc necesitatile unei familii compusa din 4-6 persoane.

La exterior terasa spatioasa ofera contact cu natura promovand relaxarea. Proiectantii acestei case ne propun ca si tehnologie de constructie blocuri ceramice de 25 de centimetri izolate la exterior cu polistiren de 10 cm. Scara interioara poate fi turnata din beton, structura monolit, iar acoperisul este din structura de lemn cu invelioare din tigla metalica sau ceramica.

Pretul aproximativ estimat de proiectant pentru o casa asemanatoare la cheie este de 55000 de euro, insa mai multe detalii despre tehnologie si preturi puteti vedea direct pe site-ul biroului de proiectare.

Compartimentarea casei este dupa cum urmeaza:

Parter

Plan parter casa 65 mp

1 Vestibul 3,42 mp

2 Hol 6,01 mp

3 Living + bucatarie 36,13 mp

4 Baie 3,88 mp

5 Camera 11 mp

6 Camera boiler 6,49 mp

Suprafata totala 66,93 mp

Mansarda:

Etaj casa mica de 48 mp

1 Coridor 5,35 mp

2 Camera 9,09 mp

3 Camera 9,07 mp

4 Baie 5,33 mp

5 Camera 16,04 mp

6 Dressing 3 mp

Suprafata totala etaj 47,88 mp

via: https://www.extradom.pl/ – proiect Domidea-58