Proiect casa mica doar cu parter si doua dormitoare cu suprafata de 77 mp


Acest proiect de casa cu doua dormitoare ofera un spatiu ideal pentru familiile tinere sau pentru cuplurile de pensionari. Culoarea simpla si deschisa a fatadei este completata de suporturile de lemn pentru flori agatatoare de la intrare si de pe terasa. Avand o amprenta mica la sol, aceasta casa poate fi construita si pe parcele de teren cu o suprafata mai ingusta.


Casa cu parter si doua dormitoare vedere spate


 

La interiorul casei, livingul ocupa cea mai mare suprafata avand atat un dining cat si o zona de relaxare. Cele doua usi glisante de sticla securizata pot oferi o briza racoroasa in serile calduroase de vara. Semineul din metal este amplasat la o inaltime de 50 cm pentru a putea fi admirat atat de la masa cat si de pe canapea. In bucataria inchisa veti putea gati mancarurile dumneavostra preferate fara ca mirosurile sa treaca in living.  Ambele dormitoare au dimensiuni mari, cel matrimonial avand o usa glisanta catre terasa din lateralul casei.

Recomandare: Proiect de casa cu 2 camere , living, baie si bucatarie totul in doar 74 mp

Terasa acoperita poate oferi clipe de relaxare chiar si atunci cand vremea este mai capricioasa. In plus, daca suprafata de teren va permite, puteti amenaja o piscina sau macar o terasa din lemn cu sezlonguri.

Recomandare: Decor terasa: canapeaua balansoar

Nr. Dormitoare: 2
Nr. Bai: 1
Suprafata Utila: 77 mp
Latime constructie: 8.4 m
Lungime constructie: 11.4 m
Garaj: Nu

Sursa: http://http://stedljivekuce.rs proiect Stedljiva Kuca