Casa traditionala mica

Proiect casa traditionala mica doar parter

Proiectul pe care urmeaza sa vi-l prezint in continuare este o casa mica, doar parter, cu doua camere si living. Aceasta casa are o arhitectura clasica, care foloseste decoratiuni mari de lemn pe peretii din fata si din spatele casei. Acoperisul in doua ape, frontonul de la intrare si culorile calde ale fatadei incadreaza acest proiect intr-un peisaj urban sau rural cu multa verdeata. Acest proiect necesita o parcela de teren de mici dimensiuni, constructia avand dimensiuni de 9.18 x 7.08 m.

Casa traditionala mica

Linkuri sponsorizate:

Linkuri sponsorizate:La interior, langa holul de la intrare se afla camera centralei care poate fi folosita si ca un mic dressing pentru hainele groase. Din acest hol se trece intr-un spatiu deschis format din bucatarie, living si un hol care duce spre camere. Intre bucatarie si living se afla diningul unde veti putea servi masa alaturi de invitati la aniversari sau ocazii speciale. In aceeasi zona se afla si semineul, astfel ca la cina veti putea crea usor o atmonsfera romantica si calduroasa. Din living se iese pe terasa din spatele casei unde veti putea sa va relaxati pe un sezlong sau sa cititi o carte atunci cand vremea este frumoasa.

Recomandare: Proiect de casa cu 2 camere, living, baie si bucatarie- totul in doar 74 mp

Dormitorul matrimonial are vedere in spre gradina din spatele casei, astfel ca nu veti fi deranjati de eventualul trafic din zona. Al doilea dormitor poate fi transformat in camera de oaspeti pentru membrii familiei care va vor vizita in concedii sau chiar in birou daca obisnuiti sa lucrati si acasa. In casa exista o singura baie, care nu este foarte mare astfel ca va trebui sa alegeti intre o cada si o cabina de dus.

Recomandare: Casa parter cu 4 dormitoare si suprafata utila de 98.76 mp

Foto si proiect: http://stedljivekuce.rs proiect Quattro53

Linkuri sponsorizate: