17 idei superbe pentru decorarea mesei de Craciun


Craciunul este periaoda cea mai frumoasa a anului. Familiile se reunesc iar copii sunt in asteptarea cadourilor pe care mosul le lasa sub brad. Pentru a fi in ton cu aceasta sarbatoare importanta trebuie sa va decorati casa corespunzator. Unul din cele mai importante decoruri este cel al mesei de Craciun, astfel ca astazi va vom prezenta o colectie de 20 de fotografii din care va veti putea inspira.


Decor auriu masa de Craciun


Trebuie sa stiti ca nu exista nici o regula pentru decorarea mesei de Craciun. Puteti face orice alegere pentru a va surprinde invitatii. Decoratiunile de pe masa trebuie sa se potriveasca cu cele folosite in camera si cu cele din brad. De exemplu daca folositi decoratiuni violet in brad, atunci ati putea folosi o fata de masa violet sau servetele mov. Orice masa de Craciun trebuie sa aiba o decoratiune mai impozantain centru.

In functie de marimea mesei, puteti pune mai multe decoratiuni cu aceleasi dimensiuni. Puteti folosi lumanari, buchete de flori sau conuri de brad. Brazii si stelele in miniatura sunt de asemenea decoratiuni pentru masa de Craciun foarte populare. Daca nu aveti un buget prea mare pueti sa incercati sa va faceti propriile decoratiuni. Folositi crengute si conuri de brad, nuci si alune de padure, globuri si sfefnice cu lumanari. Puteti pune lumanarile si in borcane de diferite marimi pe care sa le vopsiti in culori calde sau doar sa le decorati cu sclipici. Daca aveti o vesela cu brazi, reni, fulgi de zapada sau cu mos Craciun trebuie sa o folositi. Suporturile de farfurii si pahare pot reprezenta alte decoratiuni ale mesei daca au forme si culori care se potrivesc cu decorul general.

Speram ca v-au placut aceste fotografii si ca vor fi o buna sursa de inspiratie pentru un decor de Craciun pe care il vor admira toti invitatii.

Sursa foto: