Casa fara etaj cu terasa si garaj – suprafata 70 mp


Proiectul de casa de astazi este destinat tututor celor care au teren si dorinta de a-si construi o casa mai mica fie o casa de vacanta la tara sau in afara orasului unde sa isi petreaca sfarsitul de saptamana pentru a evada din aglomeratia orasului. Aceasta casa doar cu parter este eleganta si stilata insa usor si ieftin de construit. Este o imbinare armonioasa intre lemn si piatra.


Proiect casa fara etaj cu terasa
Atrage atentia prin fatada sa unica ce combina o vopsea decorativa deschisa la culoare si elemente de lemn si soclul casei placat cu piatra de culoare gri. Elementul central al arhitecturii sale il reprezinta intrarea care are un acoperis in doua ape sprijinit pe coloane.

Inspiratie: proiect de casa cu 2 camere de 74 mp

Acoperisul casei este unul inclinat cu doua ape pe care au fost monttate parazapezi pentru ca zapada sa nu cada langa casa. Hornul semineului a fost si el placat in aceasi piatra ca si soclul casei fiind in ton cu celelalte alemente de design exterior.

Inspiratie: Proiect de casa cu 1 camera – ideala ca si locuinta de vacanta

Interiorul locuintei combina de asemena bunul gust cu functionalitatea. Solutii practice precum trecerea de la zona de locuit la garaj su bucataria deschisa creaza un design versatil.
Pretul estimativ al acestei case este de 40.000 euro.

1 Hol 3.55 mp
2 Bucatarie 6.65 mp
3 Living + dining 29.05 mp
4 Dormitor 9.3 mp
5 Baie 3.55 mp
6 Dormitor 8.65 mp
7 Boiler 5.7 mp
8 Garaj. 27 mp

Inspiratie; Dressinguri moderne in dormitor sau pe hol
Suprafata utila fara garaj: 66.45 mp
Suprafata totala cu garaj 93.45 mp

Va invit sa vedeti imaginile din galerie cu proiectul detaliat si in speranta va v-a placut va invit sa il dati mai departe si prietenilor vostri.
Sursa: https://www.studioatrium.pl – Zorba