Casa cu 4 dormitoare si doua balcoane la mansarda


Proiectul pe care urmeaza sa vi-l prezint in continuare este o casa cu 4 dormitoare si o suprafata utila de 131.67 mp. Arhitectura exterioara este dominata de cele doua balcoane mari de sticla situate in fata si in spatele casei. Designul exterior foloseste o nuanta de bej care se potriveste cu placile de tigla de culoare inchisa si cu micul brau ce inconjoara casa. Suprafata construita este de 98.97 mp si necesita o parcela de teren cu dimensiuni minime de 21.75 x 15.55 m.


Casa cu 4 dormitoare la mansarda


 

Parterul este structurat in doua zone distincte. In partea din fata a casei se gaseste bucataria inchisa, astfel ca veti putea gati diferite preparate fara ca mirosurile sa patrunda in toata casa. Tot in aceasta zona se afla si baia care deserveste parterul, care are si o cabina de dus, nefiind doar un grup sanitar. Din holul principal se poate intra in garaj, astfel ca transferul cumparaturilor si alimentelor se poate face foarte usor. In spatele garajului se afla camera centralei, care poate fi folosita partial ca spatiu de depozitare. Livingul are aproape 30 mp, astfel ca veti putea amenaja atat o zona de relaxare cat si una pentru servirea mesei.

Recomandare: Proiect de casa cu 4 dormitoare si garaj dublu cu suprafata de 141.22 mp

La etaj, dormitorul matrimonial este situat deasupra garajului astfel ca s-ar putea sa fie si cea mai racoroasa camera din casa. Unul din celelalte dormitoare are atat un dressing separat cat si iesire de balconul din fata casei de unde veti putea admira privelistea atunci cand vreti sa va relaxati. Dormitoarele situate in partea din spate au iesire pe  balconul din spatele casei, care poate fi amenajat cu diferite piese de decoratiuni si mobilier pentru a asigura un confort mai sporit. Terasa din spatele casei este destul de ingusta, dar daca aveti o suprafata de teren mai mare o puteti extinde pentru crearea unui zone de servit masa in aer liber, pentru a fi mai aproape de natura.

Recomandare: Casa cu 4 camere si mansarda cu suprafata de 108.8 mp

Informatii generale:

Suprafata locuibila: 131.67 mp
Inatimea casei: 7.32 m
Cubaj net: 556 metri cubi
Deschidere minima teren in vederea construirii: 21.75 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 15.55 m
Panta acoperis: 35 grade

Recomandare: Proiect de casa cu 2 camere, 2 bai living si garaj

Cote parter

Hol intrare: 4.24 mp
Hol: 5.67 mp
Hol cu scari: 1.65 mp
Bucatarie: 8.95 mp
Living + dining: 29.18 mp
Baie: 3.53 mp
Garaj: 14.85 mp
Camera centralei: 5.04 mp

Recomandare: Casa cu etaj si 5 dormitoare- proiect detaliat cu poze cu interiorul
Cote etaj mansarda

Hol si scari: 5.27 mp
Baie: 2.80 mp
Dormitor: 11.76 mp
Dormitor: 11.44 mp
Dormitor:  9.38 mp
Dormitor: 11.71 mp
Dressing:  1.61 mp

Recomandare: Modele de case cu acoperis in doua ape

Foto si proiect: http:// tooba.pl proiect Latin TUD 984