Casa cu etaj si arhitectura rurala


Proiectul de astazi este o casa a carei arhitectura se incadreaza perfect intr-o zona rurala cu multi copaci si verdeata. Folosind acest proiect puteti construi o casa de vacanta amplasata intr-o zona viticola, unde veti putea produce un vin natural si va puteti invita prietenii la degustari. Fatada casei este acoperita cu piatra iar lemnul este folosit atat la lambriuri cat si la ferestre si obloane. Designul traditional este completat de glastrele de flori care decoreaza geamurile de la etaj.


Casa traditionala cu etaj


 


La parter exista doua zone unde puteti lua masa: la barul bucatariei deschise sau la masa din dining. In living puteti savura un pahar de vin langa semineu sau va puteti uita la serialele favorite la televizorul mare amplasat pe perete. La etaj se afla cele doua dormitoare, din care cel matrimonial are baie proprie. In afara dormitoarelor mai exista o incapere care poate fi amenajata in dressing sau uscator in functie de preferinte. In casa mai sunt doua bai mici, una care deserveste parterul si cealalta pentru dormitorul de la etaj.

Recomandare: Casa cu balcoane la mansarda – proiect detaliat

Pentru aceasta casa aveti nevie de o parcela de teren mare, astfel incat sa puteti planta o mica livada de pomi fructiferi si o gradina cu legume. Pentru masina va trebui sa amenejati o alee din piatra naturala care sa vina in completarea arhitecturii casei. Pergola din lemn din lateralul casei va fi un bun suport pentru vita de vie care va crea o bolta sub care va veti putea racori in zilele calduroase. Terasa acoperita este marginita de un zid placat cu aceeasi piatra naturala creand un spatiu ideal pentru servirea mesei in aer liber. Sub streasinile mari din spatele casei puteti deozita lemnele pentru foc care vor fi protejate de ploaie si zapada.

Recomandare: Proiect de casa mica cu 2 dormitoare si terasa – suprafata 60 mp

Informatii generale

Numar dormitoare: 2
Numar bai: 3
Semineu: Da
Garaj: Nu

Sursa foto si proiect: http://jilishta.com proiect 2009